Evil_Zo 8 Napisano Mart 7, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad neshto razmishljam da ti stanem na muku pa da ga ofarbam u plavo - belo i stavim taj br 46 :finga: Nemas ti **** za to :baeh: Ti ces tvoje grobarsko crno :ninja: :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 7, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad neshto razmishljam da ti stanem na muku pa da ga ofarbam u plavo - belo i stavim taj br 46 :finga: Nemas ti **** za to :baeh: Ti ces tvoje grobarsko crno :ninja: :mrgreen: E sad si me prozvao... samo me gledaj ! Ima da shetam rossijeve boje na motoru :finger: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 7, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad neshto razmishljam da ti stanem na muku pa da ga ofarbam u plavo - belo i stavim taj br 46 :finga: Nemas ti **** za to :baeh: Ti ces tvoje grobarsko crno :ninja: :mrgreen: E sad si me prozvao... samo me gledaj ! Ima da shetam rossijeve boje na motoru :finger: Ako se to desi ja vodim cijeli kolektiv BJB na pice! :finger: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 7, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad neshto razmishljam da ti stanem na muku pa da ga ofarbam u plavo - belo i stavim taj br 46 :finga: Nemas ti **** za to :baeh: Ti ces tvoje grobarsko crno :ninja: :mrgreen: E sad si me prozvao... samo me gledaj ! Ima da shetam rossijeve boje na motoru :finger: Ako se to desi ja vodim cijeli kolektiv BJB na pice! :finger: Ijao Lazice ovo stvarno nisi trebao da napishesh!!! Ima oko 1000 chlanova na forumu pa da svako popije najjeftinije pitje ... netjesh ti imati dovoljno para da poplatjash sve to :mrgreen: A ja tju sad boga mi da se potrudim da mi motor bude plavo-bele boje.... Nadrljao si ! :finga: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 7, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad neshto razmishljam da ti stanem na muku pa da ga ofarbam u plavo - belo i stavim taj br 46 :finga: Nemas ti **** za to :baeh: Ti ces tvoje grobarsko crno :ninja: :mrgreen: E sad si me prozvao... samo me gledaj ! Ima da shetam rossijeve boje na motoru :finger: Ako se to desi ja vodim cijeli kolektiv BJB na pice! :finger: Ijao Lazice ovo stvarno nisi trebao da napishesh!!! Ima oko 1000 chlanova na forumu pa da svako pipoije najjeftinije pitje ... netjesh ti imati dovoljno para da poplatjash sve to :mrgreen: A ja tju sad boga mi da se potrudim da mi motor bude plavo-bele boje.... Nadrljao si ! :finga: Ne ne ne ne ne, motor treba da ti bude ne samo u bojama vec i u sarama i naljepnicama Rossija :twisted: Mislila si da ces se izvuci sa dvije boje, a ne :twisted: Nista se ti ne boj za mene, ako ga nasaras ovako kao na slici ima da platim i dva pica :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 7, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan E da, naljepnice cu ja da ti isfinansiram, tako da ne moras da brines :twisted: :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 7, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan E da' date=' naljepnice cu ja da ti isfinansiram, tako da ne moras da brines :twisted: :mrgreen:[/quote'] Dogovoreno...ti plati nalepnice ja tju farbu :mrgreen: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 7, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan E da' date=' naljepnice cu ja da ti isfinansiram, tako da ne moras da brines :twisted: :mrgreen:[/quote'] Dogovoreno...ti plati nalepnice ja tju farbu :mrgreen: Ja i naljepnice i pice BJB-u :twisted: Ali pazi, od sare do sare :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 7, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan E da' date=' naljepnice cu ja da ti isfinansiram, tako da ne moras da brines :twisted: :mrgreen:[/quote'] Dogovoreno...ti plati nalepnice ja tju farbu :mrgreen: Ja i naljepnice i pice BJB-u :twisted: Ali pazi, od sare do sare :twisted: Pa sad..od share do share...ja bash i nemam oklope koje taj motor ima...ali videtjemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 8 Napisano Mart 7, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan E da' date=' naljepnice cu ja da ti isfinansiram, tako da ne moras da brines :twisted: :mrgreen:[/quote'] Dogovoreno...ti plati nalepnice ja tju farbu :mrgreen: Ja i naljepnice i pice BJB-u :twisted: Ali pazi, od sare do sare :twisted: Pa sad..od share do share...ja bash i nemam oklope koje taj motor ima...ali videtjemo... Moze da se nabudzi :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Mart 7, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uuu, kol'ki off.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Mart 7, 2007 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad..od share do share...ja bash i nemam oklope koje taj motor ima...ali videtjemo... Pa stavljaj manje naljepnice,a ako ne bude moglo stati,uvjek mozes da nasijes na jaknu ili da se odradi kaciga! :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Mart 7, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad..od share do share...ja bash i nemam oklope koje taj motor ima...ali videtjemo... Pa stavljaj manje naljepnice' date='a ako ne bude moglo stati,uvjek mozes da nasijes na jaknu ili da se odradi kaciga! :evil:[/quote'] A ne diram ja moju novu kacigu [-X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2793 Napisano Mart 7, 2007 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan A jel neko naleteo na podatak koja je cifra u pitanju... :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Mart 7, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko spominjao neko pice :partyman: E mogli su bas da lupe i Ferrari nalepnice...nije C market nego Maxi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 8, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko spominjao neko pice :partyman: Jebote..Evo ga ovaj..! :shock: Sa'ce da pochne sa...Jesam li ja vama prichao kako sa 88'me forsirao nadvozznjak na Gazeli...?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max 1 Napisano Mart 8, 2007 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Novi Becej Prijavi odgovor kao problematičan E da' date=' naljepnice cu ja da ti isfinansiram, tako da ne moras da brines :twisted: :mrgreen:[/quote'] Dogovoreno...ti plati nalepnice ja tju farbu :mrgreen: Ja i naljepnice i pice BJB-u :twisted: Ali pazi, od sare do sare :twisted: Da i ja malo zaprzim ovu corbu! Evil, Mina, ja castim nalepnice. Doterajte mi plavo-beli motor i pravim 99,9% iste nalepnice! :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Mart 8, 2007 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel neko spominjao neko pice :partyman: Jebote..Evo ga ovaj..! :shock: Sa'ce da pochne sa...Jesam li ja vama prichao kako sa 88'me forsirao nadvozznjak na Gazeli...?! Pa mogao si da me pocastis i sa nekim adekvatnim smajlijem iz one tvoje kolekcije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...