bokibojca 2 Napisano Decembar 4, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: Zaječar Motocikl: Honda NT 650 deauville Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim dvotočkašima, a i onima sa više točkova. Ja sam Bojan i pre nekoliko dana sam saznao za ovaj fenomenalni sajt. Pre skoro dvadeset godina sam bio, vrlo kratko, vlasnik MZ 125 etz. Zbog finansijske krize i nesuglasica u porodici sam morao da se odreknem svoje velike ljubavi i prodam motor. Pošto mi se finansijska situacija popravila u poslednjih par godina, odlučio sam da se ‚‚pod stare dane‚‚ vratim svojoj davnoj ljubavi i ponovo osedlam neki motor. Pronašao sam slike MZ 125 RT serije od 2000 godine i upalile su mi se uši da ga kupim. Međutim tu nastaju problemi, pošto je fabrika zatvorena i mogu da se nađu samo polovni ali na zapadu. Raspitivao sam se kod likova koji uvoze motore i čim čuju da je to MZ i da treba ići u Istočnu Nemačku po njega odmah mi predlažu neki drugi motor ili dižu cenu za svoje usluge. Zanima me nečije mišljenje o toj seriji MZ-a, da li ga je neko vozio i da li može da se kupi i kod nas. Polovan naravno. Pronašao sam tekst na Wikipediji o istoriji fabrike i čim ga prevedem postaviću ga u ‚‚MZ kroz istoriju‚‚. Pozdrav od budućeg povratnika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gs650g 0 Napisano Decembar 4, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao.I neka ti je srecna potraga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Decembar 5, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...