stevo 58 Napisano Februar 6, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan suzuki xf koji sam uzeo pre nekog vremena gasi sena malim obrtajima otkad sam promjenio dio grane auspuha i citav auspuh motor je mnogo dobio na ubrzanju i max speed ali izgubio na malim obrtajima auspuh jeste otvoren ali ima prigusivac i nepravi buku. znam da je sa starim bio mnogo priguseniji i fluidan-nije imao ovakvih ubrzanja. sad me zanima da li je uredu da mu pojacam ler gas sa 1300obr/min na 1600 kako sam i uradio pa se rijetko ugasi. ili sta vec??? zanima me zasto se gasio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Februar 6, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj filter zraka,ako nije to mislim da bi trebalo nastimati smjesu zraka i benzina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9498 Napisano Februar 6, 2007 Drug član, 4374 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan suzuki xf koji sam uzeo pre nekog vremena gasi sena malim obrtajima otkad sam promjenio dio grane auspuha i citav auspuh motor je mnogo dobio na ubrzanju i max speed ali izgubio na malim obrtajima auspuh jeste otvoren ali ima prigusivac i nepravi buku. znam da je sa starim bio mnogo priguseniji i fluidan-nije imao ovakvih ubrzanja. sad me zanima da li je uredu da mu pojacam ler gas sa 1300obr/min na 1600 kako sam i uradio pa se rijetko ugasi. ili sta vec??? zanima me zasto se gasio? jesili stavio vecu glavni i ler diznu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 6, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan prilikom naglog oduzimanja gasa posle bilo kakvog ubrzanja zna se ugasiti prije se nije gasio sa starim auspuhom ali je bio skroz ugusen. znam da na R MOTORIMA IMA ONAJ VENTIL na auspuhu koji kako dodajes gas tako otvara auspuh pa sad mislim da li je bilo potrebno prestelovati ventile posle ovog jaceg i otvorenijeg izduva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9498 Napisano Februar 6, 2007 Drug član, 4374 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan prilikom naglog oduzimanja gasa posle bilo kakvog ubrzanja zna se ugasiti prije se nije gasio sa starim auspuhom ali je bio skroz ugusen. znam da na R MOTORIMA IMA ONAJ VENTIL na auspuhu koji kako dodajes gas tako otvara auspuh pa sad mislim da li je bilo potrebno prestelovati ventile posle ovog jaceg i otvorenijeg izduva. dali imas karburator ili direktno ubrizgavanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Februar 7, 2007 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 karburatora sa nekim sondama za nadziranje smijese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9498 Napisano Februar 7, 2007 Drug član, 4374 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan 2 karburatora sa nekim sondama za nadziranje smijese prvo trebas da stavis vece glavne dizne,pa po potrbei dizne za ler gas.Isto tako moras da podignes iglu u siberu,a na dnu sibera imas malu rupu koja treba da se izbusi tj. da bude veceg precnika da bi se siber dizao/vracao brze.A na kraju svega toga karburatori se trebaju ustelovati na vakume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Februar 10, 2007 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan 2 karburatora sa nekim sondama za nadziranje smijese prvo trebas da stavis vece glavne dizne' date='pa po potrbei dizne za ler gas.Isto tako moras da podignes iglu u siberu,a na dnu sibera imas malu rupu koja treba da se izbusi tj. da bude veceg precnika da bi se siber dizao/vracao brze.A na kraju svega toga karburatori se trebaju ustelovati na vakume[/quote'] :shock: Yu yu yu,shto je owaj nash mali nachitan. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Мали Ћаћа 9498 Napisano Februar 10, 2007 Drug član, 4374 postova Lokacija: Ванкувер, Британска Колумбија Motocikl: Дукати '97 748, '08 848, '09 1198S, '12 1199С, 2020 РСВ4 1100 Фактори, 2021 РСВ4 1100 Фактори Prijavi odgovor kao problematičan 2 karburatora sa nekim sondama za nadziranje smijese prvo trebas da stavis vece glavne dizne' date='pa po potrbei dizne za ler gas.Isto tako moras da podignes iglu u siberu,a na dnu sibera imas malu rupu koja treba da se izbusi tj. da bude veceg precnika da bi se siber dizao/vracao brze.A na kraju svega toga karburatori se trebaju ustelovati na vakume[/quote'] :shock: Yu yu yu,shto je owaj nash mali nachitan. . . to da zahvalim mami i tati sto su me terali da ucim :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...