linjo 0 Napisano Decembar 4, 2009 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan D'dan Gospodo, now sam ovde na stranicama za bajkere. Nisam clan ni jednog moto kluba,mada ih u NS ima nekoliko koliko mi se cini. Vozim gore pomenuti motor 2 god. i molio bih da mi neko pruzi realan odgovor. Naime,primetio sam dok sam vozio skuter 49cc da pri brzini od 60km/h motor "klizi' bez trzanja i podrhtavanja. E sad,sadasnji motor je 650cc (40ks) a pri brzini od 80 km/h "klizi" al vec na brzini od 90-100 km/h pocinje da se trese i nimalo nije prijatno voziti.Da li je to normalno kad je motor ove vrste namenjen duzem putovanju,da li je mozda problem u gumama,nekom rastojanju(mozda tockovi ili gume nisu izbalansirani ) ili ti znam cemu,mozda ja ocekujem previse od motora......molim za pomoc,siguran sam da vecina vas ima iskustva sa ovim stvarima. PS. Uclanih se u ovaj klub jer zaista ima pregrst informacija i vlada poprilicno domacinska atmosfera. Hvala unapred strucnjacima i voljnima za podrsku i razumevanje za moje "glupo" pitanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gs650g 0 Napisano Decembar 4, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao.Sto se tvojih primedbi na ponasanje motora tice sve si lepo nabrojao.Pa lepo eliminisi jedno po jedno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 4, 2009 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao! ovaj motor ima V2 masinu i logicno je da ima vibracija koliko su to tocno velike vibracije neznam,ali po brzini koju si naveo na kojoj se to desava,pretpostavljam da treba balansirati prednji kotac. obicno se radi o toj brzini kada trese radi neizbalansiranih guma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Decembar 5, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxMark 2 Napisano Decembar 5, 2009 U prolazu, 35 postova Lokacija: NEGOTIN Motocikl: Kawasaki 636 Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...