mikes 5 Napisano Decembar 3, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: palic Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje svim clanovima zajednice. Zovem se Vladimir Mihajlovic,imam 34 godine,zivim na Palicu i nemam motor(tomos automatic se ne racuna,zar ne!?) slucajno,pre oko 2 meseca lutajuci po netu, nabasao na ovaj sajt.(da budem iskren,trazio sam neki putopis iz rumunije,sa fotkama) Mic po mic,iz veceri u vece,prelistavajuci vase teme na forumimia svidela mi se kompetna filozofija na 2 tocka. Stvar je otisla tako daleko da sam upisao auto skolu (nemam a kategoriju,mislio sam da mi nikad nece trebati!) i naravno,kupujem motor! Za sada toliko,nadam se da Vas necu previse smarati pitanjima u buducnosti . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje svim clanovima zajednice. Mic po mic,iz veceri u vece,prelistavajuci vase teme na forumimia svidela mi se kompetna filozofija na 2 tocka. Stvar je otisla tako daleko da sam upisao auto skolu (nemam a kategoriju,mislio sam da mi nikad nece trebati!) i naravno,kupujem motor! E sad si se zajebo Imamo te u shaci Dobrodoshao u klub 8) Ima ovde vrlo interesantnih stvari za pitanje i raspravljanje. Samo postavi temu: "Koji motor da kupim i koje ulje da sipam u njega?" i videcesh ;D ;D ;D (shalim se) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikes 5 Napisano Decembar 3, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: palic Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrodoslici! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Decembar 3, 2009 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna prica... Bas mi je drago sto smo toliko uticali na tebe! Naravno, dobrodosao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gs650g 0 Napisano Decembar 3, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo Vladimire i dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...