hellena 60 Napisano Decembar 3, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan No.1 No.2 Osnovne informacije o fotografiji: ISO 800, f/6,3, 1/80s No.3 No.4 No.5 No.6 Osnovne informacije o fotografiji:ekspozicija 5s,blenda f 2.8,iso 200. No.7 Boja jesenje noci u blokovima No.8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Znam koja ce da pobedi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Decembar 3, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Glasao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Znam koja ce da pobedi Ko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 3, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan ...na kraju sam se odlucio, i glasao za prestupnicku No.6. Najduze drzi paznju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Glas'o... 6-ca je produkcijski najbolja, ali je na slici samo jedna boja(kao i na 7-ci)sto ne znaci da su lose fotke-daleko od toga...! I ostale su odlicne, bravo za sve ucesnike!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Decembar 4, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Moram da priznam da nisam ljubitelj ovako apstraktnih tema... Boje....to može da bude svašta i ništa....pa onda i imamo ovoliko različite fotografije koje ne znam ni kako da uporedim. Kada mislim na samu reč "boje", fotka broj 5 mi je jedina koja stopostotno odgovara na temu. Glas dao njojzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan Glasao za 3. Podetio sam se lepih trenutaka provedenih na Fruškoj gori. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 6, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Malo glasova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Decembar 6, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam lokal patriota, te stoga 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 8, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam autoru No.2 na ubedljivoj pobedi. Mislim da je No.8 mogla da bude najbolja da joj je poklonjeno malo vise paznje. Moja je No.4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DuleTenere 49 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha XTZ 660 Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na pobedi, a sto rece, 8 je dobra ideja, steta sto je los aparat i svetlo... moja je 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Decembar 8, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam pobedniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Decembar 8, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan zzz čestitam na pobedi! Na tebe je red da zadaš temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Sve cestitke pobedniku i hvala svima koji su glasali za fotku br.6! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Decembar 8, 2009 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan zzz čestitam na pobedi! Na tebe je red da zadaš temu. Hvala svima na čestitkama Nek sledeca tema bude "NOSTALGIJA". Nadam se lepim resenjima na ovu temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan cestitam pobedniku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Decembar 8, 2009 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Sutra postavljam obaveštenje za novi krug. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 9, 2009 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan A sta, vec zavrseno glasanje ?! Ja mislio d` ima fore do nove godine. E pa super... cestitam zzz !! Odlicna fotka, ostra itd... Ja sam se troumio izmedju 2, 3 i 4. Glasao sam za 3. Presudio je upecatljiv, a opet nekako nezan kontrast. Inace, moja je 8-ica. Mislim na fotku, ne na velicinu stola. Priznajem da se nisam dovoljno potrudio. Tu fotku sam iskopao iz arhive na brzaka i u poslednji cas, pa je tako - kako je. ... a sto rece, 8 je dobra ideja, steta sto je los aparat i svetlo... moja je 7 Nemoj ti meni "los aparat", ZNAS !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Decembar 9, 2009 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan ^^^^Too Rade (o)staj u odbranu Fuji-ja... btw. Svaka cast pobedniku... Moja je 1-ca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zub 7 Napisano Decembar 9, 2009 Svrati ponekad, 136 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo ZZZ, cestitke. @Busman Odlicna ideja, e jos da si se malo vise potrudio, kadar mi skroz ok i uz igrariju sa dubinskom ostrinom i jacom dinamikom boja... Mogao bi ti to i da uradis, ovako naknadno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 9, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Dobar predlog. Da vidimo na sta ce da izadje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hpg 8 Napisano Decembar 9, 2009 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan A cija je 3 ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 11, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Slonche nije stiglo na vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlilis 72 Napisano Decembar 12, 2009 Zainteresovan, 719 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM ima Prijavi odgovor kao problematičan Pricamo prijatelj i ja, pa se pitamo: zasto mi je zubata fotka (No.4)? I jos se pitamo, da li Busman nije procitao ili nema vremena da obradi svoju fotku? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...