RadicM 1076 Napisano Decembar 2, 2009 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Imam Tomos ATX i vec duze vreme razmisljam da mu namestim tank torbe. Na njemu imam namesten kofer, za njega sam sam pravio nosac ali mi sad ne ide u glavu sta da iskoristim za bocne tank torbe na njemu. Nosac za torbe bi jos i nekako sredio ali za torbe nemam bas nikakvu ideju ako moze da mi neko da predlog sta bi mogao da iskoristim i gde da nabavim torbe. ;P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAVEN 26 Napisano Decembar 2, 2009 Svrati ponekad, 233 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco & APN 6 Prijavi odgovor kao problematičan A šta su bočne tank torbe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Nešto ovakvo Pogledaj po buvljaku, možda naletiš na nešto što ti odgovara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Decembar 2, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ako sam ja tebe dobro shvatio - ti bi da napravis neke bocne kofere za tvog ATX-a ? Jedan moj drug je nesto pravio pre 20-tak godina, mozda ce ti odgovarati: On je uzeo dve plasticne kante od 10 - 15 litara, i odsekao im gornje delove. Onda je dao majci da mu sasije navlake od satorskog krila za te kante, a sa gornje strane je ostavila vise materijala i napravila po dva kaisa koji su se zakopcavali . To je otprilike izgledalo kao malo veca djacka tasna. Na motoru je napravio nosace za te njegove kofere, nosaci su isli sa zadnje strane i bili u obliku slova L ( latinica ), tako da su bili sa zadnje strane i isli ispod da se to nasloni na njih. Sve u svemu to je izgledalo dosta pristojno i drzalo je formu na motoru, a i dosta je stvari moglo da primi. Eto ti ideje, pa ti sad dalje vidi sta ces i kako ces ! :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RadicM 1076 Napisano Decembar 3, 2009 Hard Enduro, 1532 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin 750 '01, Honda Dominator 650 '01 bili nekad Suzuki TS 125 R i Tomos ATX 01' Prijavi odgovor kao problematičan Najzanimljivije i najbolje resenje koje su mi ljudi do do sad predlozili . Ja sam inace mislio da se nesto iscimam da napravim sam kofere (metalne) ali to bi bilo zeznuto pricvrstiti zbog tezine. Kad sredim ovo okacicu slike da vidite kako je sve proslo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...