Robert M. 53 Napisano Januar 13, 2010 U prolazu, 59 postova Lokacija: Mužlja, Zrenjanin, Vojvodina, Srbija Motocikl: YAMAHA XJ900 iz 1983. Prijavi odgovor kao problematičan Ili drugim rečima,. + MK MUŽLJA i za Novak i za Uskrs! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Januar 13, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, znači zeka ima štelu ! ;D Ajde vidi sa tvojima dali su voljni? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Januar 13, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan E jbg, nisam video poslednji post! Super! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Januar 13, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno znaci zahuktava se akcija bas mi je drago.Mogli bi u subotu neki preliminarni dogovor da napravimo pa u pondeljak da okacimo novu temu Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 14, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Volim kada se nesto desava! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Januar 14, 2010 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pratim ovu temu od početka i baš mi je drago da ste obradovali toliku dečicu u Zrenjaninu, svaka vam čast! Naročito me obradovalo da ste ipak uspeli da prevaziđete sitne svađe i razmirice i da se udružite oko glavne teme koja je ipak iznad svega "svakodnevnog". Vidim nema vas mnogo pa još kad bi svako vukao na svoju stranu, ništa od dogovora ne bi bilo a deca bi ostala bez poklona. I u Beogradu se planira slična akcija za Uskrs, opet idemo u Sremčicu, tamošnja deca su toliko već navikla na "svoje bajkere" da jedva čekaju da im opet dođemo. Ukoliko treba neka pomoć, slobodno se obratite Pablu, Igoru, Saletu i ostalima iz organizacije, verujem da svi zajedno možemo mnogo više da učinimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto se nisam javila ranije,ali moram da lezim i ne mogu cesto za kompjuter. Drago mi je sto ste prevazisli nesuglasice,posto je ovo ipak humanitarna akcija gde ljudi ucestvuju samo na dobrovoljnoj bazi i nema razloga da prozivate jedni druge. Za sledecu godinu cemo morati da pocnemo da se pripremamo dosta ranije i mislim da ce od mene pomoc biti opet kao i ove samo telefonskim putem posto cu u to vreme (krajem avgusta) imati prinovu u kuci (ili dve prinove,jos nije utvrdjeno ;D). Gledacu da kontaktiram par ljudi koji ce biti odgovorni za organizaciju,posto mislim da je ove godine to bio i problem-nije bilo nikog ko ce da vodi celu organizaciju. Sve cemo se dogovoriti vec septembra. Sto se tice uskrsnje akcije ja bi vas zamolila da otvorite novu temu i da ovu temu zakljucimo. Naravno,ja cu vam pomoci koliko budem mogla. Srecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Januar 15, 2010 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Srecno i tebi Dragice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Januar 16, 2010 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice Dragice ti si vec toliko ucinila za sve ove humanitarne akcije koje se verovatno ne bi ni odrzale da nije bilo tebe.Steta je sto i sada ne mozes da ucestvujes,ali ovo sto te ceka je mnogo bitnije i zelim ti da sve prodje sto bolje. Sto se akcije tice cuo sam se juce sa Misom i dogovorili smo se da se u NEDELJU U 17h NADJEMO NA EKO PUMPI (kod nove pijace) tako da ko god je zainteresovan moze da dodje da napravimo neki preliminarni dogovor oko datuma i slicno pa cemo onda i postaviti novu temu. Sto se tice ponudjene pomoci hvala unapred,bicemo u kontaktu Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragicadj 25 Napisano Januar 16, 2010 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Ok,hvala na lepim zeljama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...