Jump to content

Moto Zajednica

AKCIJA MOTO DEDA MRAZOVI-ZRENJANIN

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: BMW F800GS

Odlicno znaci zahuktava se akcija bas mi je drago.Mogli bi u subotu neki preliminarni dogovor da napravimo pa u pondeljak da okacimo novu temu

Pozdrav

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svakom po zasluzi, 12441 postova
  • Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake

Pratim ovu temu od početka i baš mi je drago da ste obradovali toliku dečicu u Zrenjaninu, svaka vam čast!

Naročito me obradovalo da ste ipak uspeli da prevaziđete sitne svađe i razmirice i da se udružite oko glavne teme koja je ipak iznad svega "svakodnevnog".  :D Vidim nema vas mnogo pa još kad bi svako vukao na svoju stranu, ništa od dogovora ne bi bilo a deca bi ostala bez poklona.

I u Beogradu se planira slična akcija za Uskrs, opet idemo u Sremčicu, tamošnja deca su toliko već navikla na "svoje bajkere" da jedva čekaju da im opet dođemo.

Ukoliko treba neka pomoć, slobodno se obratite Pablu, Igoru, Saletu i ostalima iz organizacije, verujem da svi zajedno možemo mnogo više da učinimo.

• Svrati ponekad, 173 postova

Zao mi je sto se nisam javila ranije,ali moram da lezim i ne mogu cesto za kompjuter. Drago mi je sto ste prevazisli nesuglasice,posto je ovo ipak humanitarna akcija gde ljudi ucestvuju samo na dobrovoljnoj bazi i nema razloga da prozivate jedni druge. Za sledecu godinu cemo morati da pocnemo da se pripremamo dosta ranije i mislim da ce od mene pomoc biti opet kao i ove samo telefonskim putem posto cu u to vreme (krajem avgusta) imati prinovu u kuci (ili dve prinove,jos nije utvrdjeno ;D). Gledacu da kontaktiram par ljudi koji ce biti odgovorni za organizaciju,posto mislim da je ove godine to bio i problem-nije bilo nikog ko ce da vodi celu organizaciju. Sve cemo se dogovoriti vec septembra.

Sto se tice uskrsnje akcije ja bi vas zamolila da otvorite novu temu i da ovu temu zakljucimo. Naravno,ja cu vam pomoci koliko budem mogla. Srecno.

• Svrati ponekad, 221 postova
  • Motocikl: BMW F800GS

Sto se mene tice Dragice ti si vec toliko ucinila za sve ove humanitarne akcije koje se verovatno ne bi ni odrzale da nije bilo tebe.Steta je sto i sada ne mozes da ucestvujes,ali ovo sto te ceka je mnogo bitnije i zelim ti da sve prodje sto bolje.

Sto se akcije tice cuo sam se juce sa Misom i dogovorili smo se da se u NEDELJU U 17h NADJEMO NA EKO PUMPI (kod nove pijace) tako da ko god je zainteresovan moze da dodje da napravimo neki preliminarni dogovor oko datuma i slicno pa cemo onda i postaviti novu temu.

Sto se tice ponudjene pomoci hvala unapred,bicemo u kontaktu

Pozdrav

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja