dragicadj 25 Napisano Decembar 26, 2009 Svrati ponekad, 173 postova Lokacija: Melenci Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi srecno danas. Bas mi je zao sto necu biti sa vama. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Decembar 26, 2009 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i nekih prvih utisaka.Sto se mene tice mislim da je ova akcija dobro bila organizovana ako se uzmu u obzir problemi koji su organizatori imali.Danas nas je vreme dobro posluzilo ali bilo je i onih koji su se dodatno ,,zagrevali,, .U pocetku policajci nas nisu gotivili bas nesto ali kada su kasnije videli puno dece koji su se okupili oko nas malo su popustili.Naravno tu je i bilo nasih forumasa. Slika ce biti uskoro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GRINGO 023 9 Napisano Decembar 26, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika iz Bečkereka sa akcije moto Deda Mraz. Koja je protekla u najboljem redu i pored nekih najava da se neće održati. Uživajte! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GRINGO 023 9 Napisano Decembar 26, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GRINGO 023 9 Napisano Decembar 26, 2009 U prolazu, 46 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano Decembar 26, 2009 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika Okupljanje U centru... Evo i nas...mladja ekipa sa foruma. Titja i ja smo malkice zakasnili da nabavimo odela... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 36 Napisano Decembar 26, 2009 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Super ste, sve čestitke! Da li je taj ''bikers klub'' u blizini gde se akcija izvodila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 26, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan oko 1km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Decembar 26, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan 1 km, ako te murija pusti u centar, ako ne, kao danas, onda dva! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Decembar 26, 2009 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, deluje bas lepa i vesela atmosfera. Kakvi su licni utisci ucesnika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 26, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Nije lose, mada je bolje kada Dragica organizuje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano Decembar 26, 2009 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepa akcija, vidi se da ste je organizovali punog srca Svaka čast momci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TOLE ZR 1 Napisano Decembar 27, 2009 U prolazu, 4 postova Lokacija: zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan jos po neka slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene da se javim.Bilo je ok,mada je meni prosle godine bilo mnogo bolje,ali je najmanje bilo do bajkera.Ja sam zakasnio na samom startu jer dok sam obukao odelo deda mraza ekipa ispred 3 sesira je vec krenula pa smo ih malo jurili po gradu,ali smo ih stigli na kraju.Zbog zahteva policije da ne smemo da udjemo u centar motorima morali smo da se vozimo skroz u krug oko centra,da udjemo u jednosmernu ulicu i napravimo mini haos u saobracaju i to sve zbog 100metara,ali nema veze.Parkirali smo motore u jednoj sporednoj ulici i par motora je odgurano u centar.Onda je sve vec bilo lakse dosli su klinci i zaboravili smo na sve prethodne probleme.Klinci su stvarno bili odusevljeni,ali nismo imali srece posto je u centru bila neka predstava pa su svi klinci otisli tamo,ali nema veze misija je obavljena.Misa i ja smo ostali poslednji dok sve bombone i ostali slatkisi nisu bili podeljeni. Da stvar pokvare do kraja potrudila se nasa policija koja je stajala sa dvoje kola i slikala motore koji su zakasnili na akciju i dosli tom precicom do centra od 100m,a inace to ne rade nikada vec su izveli taj performans samo zbog nas,ali nema veze. Eto toliko od mene i na kraju da se zahvalim clanovim kojazr i misa bmw koji su svojim prilozima pomogli ovu akciju.Javilo mi se jos par ljudi sa foruma,ali posto smo vec kupili i previse slatkisa nisam hteo da uzimam jos para nek to ostave za neku narednu,ozbiljniju akciju.Hvala jos i Dragici koja je i pored zdravstvenih problema pomogla akciju maximalno i okupila sve klubove (ja ih necu nabrajati da ne bih neki izostavio) kojima se takodje zahvaljujem na ucescu Pozdrav Evo i slika Kojazr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan koji si ti ovde Bornslippy, da te prepoznam sledeci put? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Decembar 27, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Nema me ni slikama nisam stigao da se slikam posto sam delio slatkise.Dosao sam sa Aleksom (Avramovim sinom) ako ga znas na belom Transalpu.Upoznacemo se nadam se do sledece akcije Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Video sam transalpa, a mozda i tebe. ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kojazr 15 Napisano Decembar 28, 2009 U prolazu, 83 postova Lokacija: zrenjanin Motocikl: kymco grand dinc 50cc Prijavi odgovor kao problematičan da si ga i video neces ga prepoznati jel je bio maskiran :) :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Decembar 28, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Žile, to je onaj čika sa bradom i crvenim odelom što je delio slatkiše iz kofera mog motora. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Decembar 29, 2009 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ajde lepo da se nadjemo 9-og na zurci vukova,pa lepo da razresimo sve misterije i da ''popricamo'' po jednu Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18877 Napisano Decembar 29, 2009 Integrisan, 8498 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za Zrenjanin! Jedan od mojih omiljenih "rezervnih" polozaja ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Decembar 29, 2009 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Ajde lepo da se nadjemo 9-og na zurci vukova,pa lepo da razresimo sve misterije i da ''popricamo'' po jednu Pozdrav Slažem se! +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Decembar 29, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Ja bas ne znam da li cu moci na zurku kod vukova zbog bebe, ali videcu jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...