Tibor_ns 17 Napisano Decembar 1, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima ! Prepravio sam rep na mom Suzukiu, odlucio sam staviti podrep u koji sam upasovao stop svetlo od k4 1000 . Ja sam prezadovoljan izgledom, sta vi mislite ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 1, 2009 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 636 Napisano Decembar 1, 2009 drkadzija, 1228 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda Extra a i izgubio si onaj ružni štop , samo gde ćeš sad žmigavce??? ??? Možda da mu uvališ neke mini led??? ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KNELE 14 Napisano Decembar 1, 2009 Svrati ponekad, 197 postova Lokacija: Kula Motocikl: BMW R 1150 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Mislim da si uradio odlican posao meni se bas dopada.Mozda si trebao odma da mu stavis i masinu od pomenutog modela da se posle ne mucis kad porastu apetiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2801 Napisano Decembar 1, 2009 Braveheart, 707 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan neizgleda loshe,mada se meni ne svidja ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lenmi 4 Napisano Decembar 1, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: krusevac Motocikl: virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan bravo , svaka cast na preradi , svidja mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Decembar 1, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za komplimente Kupio sam držač tablice koji ide na šarku , mogu da ga savijem pa da stoji ispod repa . Na njega ću montirati mini led žmigavce . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Decembar 1, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Od cega je podrep? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Decembar 1, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Podrep je od Brke : K1 trkacki , pa sam isekao rupu za stop . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5361 Napisano Decembar 1, 2009 Integrisan, 13056 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je ovo, daj da vidimo kako izgeda sa poklopcem umesto zadnjeg sedista! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Decembar 1, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nije loše ali mi nikako ne ide u glavu zašto si menjao kada nisi imao ni jednu ogrebotinu ili bilo šta. Nego trebao si slikati iz istih uglova da može lepo da se vidi razlika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
semza 59 Napisano Decembar 1, 2009 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: SOMBOR VOJVODINA Motocikl: cb600 Hornet Prijavi odgovor kao problematičan Menjao je on i auspuh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Decembar 1, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan OoOOoooOOoo Semzoni ;D Pa koga ja to vidim na slici Auspuh ? Cim sam stigao kuci Akrapa sam nasrafio ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Decembar 1, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Nije loše ali mi nikako ne ide u glavu zašto si menjao kada nisi imao ni jednu ogrebotinu ili bilo šta. Nego trebao si slikati iz istih uglova da može lepo da se vidi razlika. Može mi se druže , ja sam kupio njega nije on mene . Mnogo bolje izgleda sa ovim stopom nego sa fabrickim. A da ne govorim uvece kad diode dodju do izražaja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Decembar 1, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Eee, sa ovim "ja sam kupio njega nije on mene" se savršeno slažem tako da kapiram šta hoćeš da kažeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
neshatomic 2 Napisano Decembar 2, 2009 U prolazu, 18 postova Lokacija: kg Motocikl: suzuki gsxr 1000 Prijavi odgovor kao problematičan super izgleda!Volim da vidim da neko radi na svom motoru...danas nema mnogo ljudi koji se trude da picanski srede i unaprede svoj motor...akrapovic i podrep su sitnice koje su ti ulepsale motor za 100% pozZ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Decembar 2, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan super izgleda!Volim da vidim da neko radi na svom motoru...danas nema mnogo ljudi koji se trude da picanski srede i unaprede svoj motor...akrapovic i podrep su sitnice koje su ti ulepsale motor za 100% pozZ Hvala ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan u svakom sluchaju bolje , al kad si se vec zezo , mogo si da stavish K7 rep , po meni najlepshi rep za motor , al ukusi su razlichiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Decembar 3, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan Nije sto si podrep kupio od mene ali ovako stvarno mnogo bolje izgleda, pogotovo zato sto je ovaj fabricki nosac za tablicu preveliki i guma uopste ne moze da dodje do izrazaja a za Akrapovic respect. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zarko1983 79 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Žagubica Motocikl: XT Prijavi odgovor kao problematičan od cega je stop i koja mu je cena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Decembar 3, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan od cega je stop i koja mu je cena stop je od k4 a cena pitaj vlasnika motora inače motorić je bruka ja da imam sad kintu kupio bih sve od k1 do k8 to su najbolji serijski motori kod nas i najlepši pozz samo napred sa sredjivanjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Decembar 3, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan Nije sto si podrep kupio od mene ali ovako stvarno mnogo bolje izgleda, pogotovo zato sto je ovaj fabricki nosac za tablicu preveliki i guma uopste ne moze da dodje do izrazaja a za Akrapovic respect. ;D ;D ;D Hvala Druze ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tibor_ns 17 Napisano Decembar 3, 2009 U prolazu, 63 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 750 2003 , Yamaha Virago 535 Prijavi odgovor kao problematičan od cega je stop i koja mu je cena stop je od k4 a cena pitaj vlasnika motora inače motorić je bruka ja da imam sad kintu kupio bih sve od k1 do k8 to su najbolji serijski motori kod nas i najlepši pozz samo napred sa sredjivanjem Hvala ! Tacno , stop je od K4 1000 . Moze se naci za 50 eur Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Decembar 3, 2009 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Brrko - ajde bre dokazao si milion puta da si majstor, odradi kumu masku na osnovu tvog Fazera??? A ako može da se namesti onda i kod mene da je stavim, možda i blatobran??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JeeP 5 Napisano Decembar 10, 2009 U prolazu, 58 postova Lokacija: Simanovci Motocikl: XT 600 43F, MTS 1000DS Prijavi odgovor kao problematičan Лепо је испало, много је лепши мотор, а и боље се видео ове диоде ноћу. Јеси ли ставио таблицу и жмигавце? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...