nikolanixy 174 Napisano Decembar 1, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan E ovako izletela mi kombinacija dam mog ninju za ovaj motor gore naveden motor je prelepom stanju spolja al nema treću brzinu ubaci se sve normalno nit lomi nit se čuje a neće ni da ide šta mislite o tom problemu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Decembar 1, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan VFR je to, sta ce mu treca, druga pun gas, pa cetvrta... ;D ;D Dok se ne otvori menjac, tesko da moze konkretno da se kaze sta je, samo nagadjanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Decembar 1, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan motor je na oko lep brine što je prešao 50000+km koliko to može još da predje otprilike i kakvi su to agregati ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svemirko 75 Napisano Decembar 1, 2009 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki dr 650 rs, suzuki gs500e Prijavi odgovor kao problematičan ako je odrzavan lepo moze da predje koliko hoces.jedan majstor mi je rekao kad sam ga pitao oko kilometraze koliko to moze da predje,PRE CE ON TEBI DA DOSADI NEGO STO CE DA CRKNE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cika Kure 177 Napisano Decembar 1, 2009 Svrati ponekad, 392 postova Lokacija: Milwaukee, WI Motocikl: Prodat, do daljeg cetiri tocka :( Prijavi odgovor kao problematičan motor je na oko lep brine što je prešao 50000+km koliko to može još da predje otprilike i kakvi su to agregati ??? Ako ti kazem da se taj agregat nije cestito ni razradio sa tom kilometrazom i da uz redovno menjanje ulja i normalnu voznju prelazi kao od sale 500.000km jel ce ti biti lakse? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Decembar 1, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan motor je na oko lep brine što je prešao 50000+km koliko to može još da predje otprilike i kakvi su to agregati ??? Ako ti kazem da se taj agregat nije cestito ni razradio sa tom kilometrazom i da uz redovno menjanje ulja i normalnu voznju prelazi kao od sale 500.000km jel ce ti biti lakse? ;D ih pa kawasaki ne može toliko da predje sigurno a honda mi ova lepše ide u krivine i mogu da napakujem kofere na nju i da putujem ko čovek samo me brine ta treća al druga kad se potegna i ubaci u četvrtu i ona potegne tako da možda mi ne treba treća ;D mislim šalu na stranu motor je ko nov direktno ubrizgavanje mono zadnja viljuška lepo izgleda nema šta tako da još malo ću se razmišljam pa da kupujem ako bog da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Nikad ne uzimaj neispravan motor. Taj motor ima ocigledno pokvaren prenos i pre nego sto to sredis ili taj decko sredi, nemoj kupovati. Ono srpsko u fazonu ma sta ce mi prozor kad otvaram vrata, to zaboravi! Inace VFR ima jednu od najkvalitetnijih Hondinih agregata i sam vfr je pored sportskih motora nosilac prodaje Honde. Ja imam vfr i da mu vidis masinu posle 50000km ne bi verovao. Nikad otvarana. Menjas ulje i vozis. Nekad mu dolijes i goriva i to je sve =))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Decembar 4, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan pa da naravno takav je i dogovor pao ako ja rešim da ga uzmem da on uradi menjač a ja samo da ga registrujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Pod uslovom da je samo to u pitanju. Nek je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Decembar 4, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan hvala samo ako budem mogao da se rastanem sa kawom ;D inače uzeo bih vfr-a zato što ima obrtni moment ko avion i što mogu kofere da mu nabacam pozadi i da se vozam ko čovek sa puno stvari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...