Libero 2157 Napisano Novembar 29, 2009 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Novembar 29, 2009 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Novembar 29, 2009 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa padom nadmorske visine pada i temperatura, mada se bliži i kraj dnevnog svetla. U dubokim senkama je smrznuta zemlja...idemo dalje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Novembar 29, 2009 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Vidmi da ste danas Draz i ti dobro proveli a i video sam te oko 10 sati kad ste spremali na voznju. Svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Novembar 29, 2009 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala komšija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Novembar 29, 2009 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izlaskom na asfalt u Gornjoj Trešnjici završava se (za mene) zanimljiviji, off road i panoramski deo ture. Dalje sledi spust nizvodno Drinskom magistralom do Ljubovije, Proslop, Pecka, Iva, Pričević, Valjevo...U grad smo ušli za videla... mada je poslednjih 30-ak km već postajalo ozbiljno hladno.Za ovakav dan ovo je mala cena,vredi istrpeti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Novembar 29, 2009 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Lepe slike... naročito one sa pgledom na Drinu... Baš lepo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Novembar 30, 2009 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan Video sa vožnje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Novembar 30, 2009 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Bas lepa priroda, i to na dohvat ruke! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Novembar 30, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monk 0 Napisano Decembar 3, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan moji su iz tih krajeva, a ja na zalost nisam obisao sve to. spremam se da posle nove godine kupim nov motor, enduro i cim krene lepo vreme to ce mi biti jedna od prvih tura, sigurno. mozda se i vidimo negde na putu. hvala na slikama i prici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miloshenda 566 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Loznica,Srbija Motocikl: MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Nazovite me lokal-patriotom, ali ovo je najlepši deo Srbije. Odlična tura. Prethodnih godina obilazio sam ove krajeve bajsom (Loznica - Bajina Bašta - Perućac). Sad je tu i proizvod istočnog bloka pa jedva čekam proleće! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Radislav 0 Napisano Januar 6, 2018 U prolazu, 1 post Lokacija: Zarožje Motocikl: hyosung Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci. Odabrali ste najlepše mesto u Srbiji. Ja tu imam vikendicu, pored najboljih ljudi na Svetu. Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tedybear 921 Napisano Januar 6, 2018 Svrati ponekad, 274 postova Lokacija: Bled, SLO Motocikl: Stelvio. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Radislav je napisao: Svaka čast momci. Odabrali ste najlepše mesto u Srbiji. Ja tu imam vikendicu, pored najboljih ljudi na Svetu. Pozdrav! Jesi pogledao, da je prilog star devet (9) godina??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Januar 13, 2018 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Evo prilog za lepote ovih krajeva u ON ROAD varijanti (jbg prodao enduro) (snimak sa puta VA B. Bašta (N 44, 26' 51.750000" E 20, 41' 23.130000") ko voli da vidi tačno mesto. hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Januar 13, 2018 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Lip motorin!!Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dtesic 372 Napisano Januar 13, 2018 Svrati ponekad, 428 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: kavasaki kle, BMW K 1200RS Prijavi odgovor kao problematičan Evo našao se i video . Viseo je ipak video jer (kao u onom vicu ) dva puta je dva puta. Poz. Danke schon fur lip motorin. debelo_brdo-2016.MOV Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6083 Napisano Januar 14, 2018 Drug član, 4158 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Gerne geschehen!!Vozin takav u crnoj boji.. Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...