mishko 5 Napisano Novembar 29, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem V-Strom 650 u super stanju. Uvezen iz USA. Godiste 2007. Presao 7500 milja. Bez ulaganja za sezonu. Gume, kocnice, agregat, lanac, sve je u odlicnom stanju. Cena zimska- 4500.-evra. Iskljucivo kes, bez zamene. Mozete zvati na 062-866-52-41 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Novembar 30, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan lep nema sta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Decembar 1, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze predjen put da gleda u km a ne u miljama? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Decembar 1, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan moze i u km Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Decembar 1, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan moze i u km A sta se dobija ako je u miljama? Manje nego u km? Ili su Amerikanci posteniji, ne vracaju kilometrazu? Mala sala, srecna prodaja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1461 Napisano Decembar 1, 2009 I N S T R U K T O R, 1209 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Ne vidi se na slici da li ima one nalepnice na rezervoaru, pa rekoh da pitam da li je sta farbano i ako nije da li je to cena sa ovom tablicom na slici ili je ono cuveno " na ime kupca"...... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Decembar 1, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan motor je farban i placena je carina i porez, a tablica se dobija kao suvernir. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanica 0 Napisano Decembar 2, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan moze i u km sta ja imam od toga sto mi lepo stojiu dvoristu ??? ??? ??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan moze i u km sta ja imam od toga sto mi lepo stojiu dvoristu ??? ??? ??? A sto to stoji u dvoristu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanica 0 Napisano Decembar 3, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan moze i u km sta ja imam od toga sto mi lepo stojiu dvoristu ??? ??? ??? A sto to stoji u dvoristu? mislila sam na motor ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan moze i u km sta ja imam od toga sto mi lepo stojiu dvoristu ??? ??? ??? A sto to stoji u dvoristu? mislila sam na motor ;D A cekaj to je tvoj motor ili sta? Ili ako bi ga kupila stajao bi ti u dvoristu jer nemas dozvolu? Zbuni me cura u sekundi =) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanica 0 Napisano Decembar 6, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan @ stefgi imam dozvolu godinu ipo dana, procitaj jos par puta mozda ti bude jasnije ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Decembar 6, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan @ stefgi imam dozvolu godinu ipo dana, procitaj jos par puta mozda ti bude jasnije ;D nece pa nece a nisi fer sto ne dajes makar pomoc prijatelja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Decembar 6, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan @ stefgi imam dozvolu godinu ipo dana, procitaj jos par puta mozda ti bude jasnije ;D nece pa nece a nisi fer sto ne dajes makar pomoc prijatelja A vi se muvate u momkovom oglasu? Covek prodaje motor. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se greska ali mu zato drzimo oglas aktuelnim hahahah On ima itekako koristi. Sto se neko ne muva kod mene na oglasu?! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se greska ali mu zato drzimo oglas aktuelnim hahahah On ima itekako koristi. Sto se neko ne muva kod mene na oglasu?! a sta ti nudis za promenu ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stefgi 21 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: nbgd Prijavi odgovor kao problematičan Isto sto i on plus pivo na uscu dogodine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan1 21 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 148 postova Lokacija: istok Motocikl: V star 650 clasic 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Isto sto i on plus pivo na uscu dogodine i motor al da ga kupis onda pivo..... ;D ;D ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanica 0 Napisano Decembar 8, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan nismo se lepo razumeli... niko se ovde nisakim ne muva... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban63 62 Napisano Decembar 8, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Kawasaki versys Prijavi odgovor kao problematičan ??? Pa na tvom avataru pise --muva- a kod njega laka? Bitno da je motor lep. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mishko 5 Napisano Decembar 9, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Trstenik Prijavi odgovor kao problematičan motor prodat.moze lock Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejanica 0 Napisano Decembar 9, 2009 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan motor prodat.moze lock svaka cast Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...