Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 28, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto naslov kaze prodajem Sprint Princa 125. -proizveden je 2008. -kupljen je nov 04.2009. i registrovan je 04.2010. -agregat je 125cc/8.5kW(11.5 KS) -presao oko 4500km -motor je na moje ime, dakle u saobracajnoj pise moje ime na motoru je promenjeno ulje, gume su presle koliko i motor, ima 2 bisage, rolbar, ugradjen je filter za gorivo. potrosnja je 3-4l na 100km. sto se tice motora, u savrsenom je stanju. tako da je masina perfektna. mozete me kontaktirati na 064/ 582-40-61 Zile ili na pp. Posto sam se uzajmio i pazario drugi motor, opet je na prodaju ovaj nova cena 750 evra... bolje od ovoga necete naci, motor je maltene nov, tek razradjen Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Decembar 1, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajde ljudi, navalite, sad ima i novogodisnji popust ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Decembar 1, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajde ovako pored novogodisnjeg popusta od 5%, dodatne pogodnosti su sledece: -clanovi Wild Mangulica imaju popust 5% + novogodisnji popust -prijatelji clanova Wild Mangulice imaju popust 2% + novogodisnji popust -za sve ostale vazi samo novogodisnji popust ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel Šimon 3 Napisano Decembar 1, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan A koliko dodje novogodisnji popust? U procentima. Interesantna ponuda Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markodjurovic 815 Napisano Decembar 1, 2009 Drug član, 1412 postova Lokacija: Beograd/Kraljevo Motocikl: Husaberg FE 400, Honda Varadero 1000, Honda CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pa reche chovek 5%. Bolje ti Zileta nazovi uvek se uzivo bolje dogovori Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Decembar 1, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan A koliko dodje novogodisnji popust? U procentima. Interesantna ponuda kao sto Marko rece, novogodisnji popust je 5%, ali ako dodjes da pogledas motor kao ozbiljan kupac, za cenu cemo se lako dogovoriti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Decembar 2, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Motor se vidi očuvan ko da ga Maza i Meš čuvaju kad nisi u Bgd-u. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Decembar 2, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Motor se vidi očuvan ko da ga Maza i Meš čuvaju kad nisi u Bgd-u. zaboravio si i Masu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Decembar 3, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan i zamene dolaze u obzir Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Taman posla da zaboravim Šaša-Mašu,ali da ne bude mnogo uočljivo,izvini za off u temi.Srećno sa prodajom vidimo se u temi moj ljubimac.poz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni5653 120 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: HONDA CBR 500 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko jače motorče te zanima za zamenu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Decembar 7, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa ne bih nista preko 500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajde hitno hitno hitno, cena 800e, a mozemo i jos malo da se dogovorimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel Šimon 3 Napisano Januar 13, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan E da mi je imati 800 evra :'( Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Januar 13, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan veruj mi da znam kako ti je Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Januar 14, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan prodaja se obustavlja! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Januar 16, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan prodaja se obnavlja, druga djunta je kupljena ajmo, motor za 750e, malo mu fali do 5000 km, kao nov, ali dodjite pa procenite sami Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Januar 17, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi, jos malo pa nestalo ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel Šimon 3 Napisano Januar 17, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Covece ako ga ne prodas do marta, aprila ja cu da ga uzmem. Da imam kesa dosao bi odmah. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan drzim te za rec, samo imam mali problem mora da ode uskoro iz prostog razloga sto nemam gde da drzim 2 motora! ako se snadjes za kes, mozemo jos malcice da se dogovorimo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel Šimon 3 Napisano Januar 18, 2010 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Videcemo,zavisi kako prodju ispiti ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pa potrudi se ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ajmo ljudi, zar je moguce da niko nista nece da pita, da ponudi. ajde ovako, vi recite cenu, a ja vidim da li mi odgovara ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zloca87 15 Napisano Januar 18, 2010 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ti meni motor i 200 eura,a ja cutim za komsinice ;D ;D ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Januar 18, 2010 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hahahahhahah, a jel moze samo motor, nisam pri kesu, a to za komsinice mora da ostane tajna Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...