Konzul 20 Napisano Novembar 26, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konzul 20 Napisano Novembar 26, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam pomesao redosled al nemari Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konzul 20 Napisano Novembar 26, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan i jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konzul 20 Napisano Novembar 26, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan za sada toliko, sutra nastavljamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3312 Napisano Novembar 26, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim ovaj ce biti upotrebljiv ima pokretnu zadnju vilu za razliku od onog shita sto prave oni ameri otac i sinovi.Moze jos koja slika oko ovjesa na zadnjoj vili mozda i ja za 10 god predjem na ove sporace.pozz E da , svaka chast majstore!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 27, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Vidi se da ce biti brutalan sto se tice izgleda. Bas super sto je musterija odabrala japanca a ne amera. Pratim temu i ocekujem uskoro jos slika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floradesign 2 Napisano Novembar 27, 2009 U prolazu, 43 postova Lokacija: between earth & sky Motocikl: Aquila 650 custom Prijavi odgovor kao problematičan ...samo uživam čekajući REspekt i bravo (ti to već znaš) majstore! (:yes) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3233 Napisano Novembar 27, 2009 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, cekamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 3 Napisano Novembar 27, 2009 U prolazu, 48 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno-divota..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim ovaj ce biti upotrebljiv ima pokretnu zadnju vilu za razliku od onog shita sto prave oni ameri otac i sinovi.Moze jos koja slika oko ovjesa na zadnjoj vili mozda i ja za 10 god predjem na ove sporace.pozz E da , svaka chast majstore!!! Svaka cast za ovaj rad..odusevljen sam......mozets slobodno da zoves te Amere iz OCC da nauce nesto. Necu nikada zaboraviti kada su ovi iz OCC pravili neki " nazovi motocikl " i sin i onaj radnik pravili da zadnji tocak ima amortizer i nesto im nije islo ( nije im radilo vesanje......i naisao onaj njihom drkati calac i kad je video da prave vesanje rekao im hahahahahahaha sto vi to pravite i mucite se sto niste napravili krutasa????? ( bez zadnjeg vesanja ko bicikl ) A jos mi je smesnije kad naprave motocikl od 800 kila njih 6 ga istera na put i onda onaj brkati provoza motocikl pravoliniski ( neverujem da to uopste i moze da skrene osim na pisti ) i posle svoje pravoliniske voznje kaze....motor se odlicno ponasa i dobro ide!!!!!????????? hahahahaha ma dajjjjjjjj Po meni ti njihovi krutasi iz OCC nemaju nikakvu upotrebnu vrednost.....zapravo jedino mogu da stave golu zenu na motocikl i da prave kalendare....... Ovaj tvoj projekat mi jako dobro izgeda a odusevljen sam kako si spakovao zadnje vesanje......SVAKA TI CAST samo nastavi i navijamo svi za tebe...... Jedno pitanje kolika je procena da ce motocikl biti tezak??????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wolflord 15 Napisano Novembar 27, 2009 Zainteresovan, 870 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Suzuki XF650 Freewind Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast majstore! :) Nemam reci... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konzul 20 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo detaljnije kako se pravi zadnje krilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konzul 20 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan I jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 2998 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan ODLICNO!!!! Mislim da imam par pitanja za tebe KAD ZAZIMI!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konzul 20 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konzul 20 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konzul 20 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan :) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Konzul 20 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Grocka Prijavi odgovor kao problematičan ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RaS 1754 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 755 postova Lokacija: sokobajna Motocikl: nekad Prijavi odgovor kao problematičan Meni je lepši fabrički :D Bravo ! Jedva čekam da vidim kako će na kraju da izgleda ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2793 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Kako si zadnje krilo (koje je u pocetnoj fazi delovalo kao havarisano) doveo do krajnje forme ?! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Novembar 27, 2009 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan E jesi cudo Gagi nemam rijeci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mx_rider1990 12 Napisano Novembar 27, 2009 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: ZR Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Novembar 28, 2009 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Mastor?- mozda... Umetnik?- DEFINITIVNO!!! BRAVO KRALJU!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motoholic 2331 Napisano Novembar 28, 2009 ¡Siempre adelante!, 2188 postova Lokacija: Kalifornija Motocikl: BMW F650GS... Harley-Davidson Nightster Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno fenomenalno! Nekoliko pitanja: 1. Za prednju viljušku jesi stavljao nove štapove ili si iskoristio originalne? 2. Za koliko stepeni si pomerio prednju viljušku? 3. Jel' ram ceo nov ili si iskoristio deo starog? Još jednom, sjajno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Daniel Šimon 3 Napisano Novembar 28, 2009 U prolazu, 81 postova Lokacija: Kovačica Motocikl: Sprint Prince 125ccm Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, čoveče! :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...