muljaz 2082 Napisano Februar 22, 2010 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Vec je bilo pomena da ovo bude jedna od sledecih BJB tura. Bice mi zadovoljstvo da ucestvujem ili vodim ili kako god Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2082 Napisano Avgust 9, 2010 Skuteras, 3702 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Posto me gomila ljudi zvala i patala kako da dodje do vrha Molitva ja sam juce isao da potvrdim marsutu. Navigaciju u brzini nisam poneo pa track log-a nece biti, vec samo par fotki sa raskrsnica. Dakle, ide se putem iz Ivanjice prema Sjenici, na Javoru se ne skrece prema onom groblju vec se nastavlja pravo prema Sjenici. Nekih 500-700 metara pre usca Vape u Uvac tj. mesta gde se skrece za kamp, ima pored puta jedna tabla koja lici na ovu Na tabli pise Druzinice - Ursule. Skrene se tu i dalje se ide samo kuda put vodi, dok se ne naidje na jednu raskrsnicu koja izgleda ovako Tu se skrece desno. Levo moze da se ide prema kampu. Sledeca raskrsnica izgleda ovako Tu postoje tri puta. Skroz levo vodi u Druzinice, skroz desno u neko drugo selo (mozda i Ursule) a na Molitvu vodi ovaj srednji put. Malo se ide tim putem pa se naidje na ovakvu raskrsnicu Levo se spusta malo prema nekom potoku pa ponovo izlazi na jedan breg. Na prvoj sledecoj raskrsnici se skrece desno. Sliku nemam jer sam greskom obrisao. Moram ici ponovo da to uslikam. Posle toga se dolazi na jedan proplanak i sa leve strane ima jedno skretanje koje izgleda ovako Tim putem do kraja i na pravom ste mestu. Nadam se da ce ovo nekom pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Avgust 10, 2010 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Za mene je ovo novina...........kakva lepota.........izuzetno ! Odlicne fotografije.........bravo! Pozdrav.........iz Afrike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 10, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako dobar makadam ;D extra je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano Februar 27, 2014 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan Екстра Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Mart 1, 2014 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Пар пута сам обилазио ове Сјеничке крајеве и ниједном се нисам одважио да посетим то место са којег пуца поглед на кањон и околину и уживам у лепоти тамошње природе. Много ми је користило ово Муљазове разјашњење илити путоказивање да свакако, Боже здравља, ове сезоне обавезно поступим по упутству. Хвала и Јаџу што је подигао тему јер не бих ишао сам 3-4 године уназад да листам теме. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...