Purec92 19 Napisano Novembar 23, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Proizvodjac: Honda Model: CM 125 (JC05) Godina proizvodnje: 1984 Predjena kilometraza: oko 39000 km Boja: Crvena-Trula visnja Cena: 1100 eura ali mozemo da pricamo Kontakt: 064/04-05-863 ili na PP Motor je u mom vlasnistvu od prosle godine i to je moj prvi motor. Uvezen je iz Svajcarske i prva registracija u Srbiji mu je bila u maju mesecu prosle godine. Prosle godine je stavljen nov akumulator. Pocetkom ove sezone zamenjene svecice, stavljene obe nove gume, pozadi Metzeler Perfect ME77 a napred Dunlop K82, i stavljene su nove zadnje pakne. U motor sam, od kad je u mom vlasnistvu, sipao ulje Ipone 10.4 Slike sara guma: Prednja: Zadnja: Letos sam presao oko 5-6 hiljada kilometara bez problema. Motor je veoma mali potrosac, trosi 2,5 - 3 litra. Isao do Zlatibora i nazad bez ikakvog problema. Ostalo je jos da se presteluju ventili, to cu uraditi sad za neki dan i da se zameni ulje, takodje cu ja to zavrsiti. Od opreme motor ima nosac za top case i Hepco & Becker top case. Kupcu ostaje samo da sipa ponekad gorivo i da se vozi i da uziva. Razlog prodaje motora je kupovina veceg. Zamene me trenutno ne interesuju. Evo slike motora, kad budem uzeo aparat bice ih jos: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Danas je na motoru stavljena nova sajla od kvacila posto se stara pomalo istegla i oslabila. Ni jedan komentar nije valjda da se nikome ne svidja motor Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Draza84 336 Napisano Decembar 3, 2009 Svrati ponekad, 320 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GN 125, Honda VT 600 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se sviđa, al već imam jedan dosta sličan. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Decembar 4, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Moze zamena Honda i Suzuki GSXR 750 za motor do 600 kubika. Evo i slika Suzukija: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Purec92 19 Napisano Decembar 7, 2009 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Suzuki GSX-R 750 1995, Cagiva Mito 125 1992-na prodaju Prijavi odgovor kao problematičan Motor je prodat, moze lock ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...