Jump to content

Moto Zajednica

prodajem mini chopper (kinroad xt50q)

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

pozdrav! (!!BIKERS RULE!!) trenutno prodajem mini chopper kinroad marke. radi se o kinroad xt50q chopperu.

ima 50 kubika,1 cilindar, cetvorotaktna masina i ima 4 brzine! :) u odlicnom stanju.. ima sve papire i registrovan (za sad trajno).

radi kao sat..  ima dosta hromiranih delova. nisko i udobno setiste, izduzene rucke i mala tezina ga cine veoma lakim i udobnim za voznju! :) redovno je radjen servis tako da je i agregat u SUPER stanju!! :) brzine se veoma lako menjaju i ima posebnu neutralnu.. ima jak far i poziciju, tako da je nocu osvetljenje vise nego adekvatno. napred ima disk i pozadi dobos i oni su u odlicnom stanju! sta jos??

regitrovan je za dvoje, i policija nece praviti probleme ako vas zaustave sa suvozacem. i suvozacevo sediste je veoma udobno tako da je super! nema rdje, ali nigde! posto nije vozen po kisi i preterano vlaznom vremenu.. garaziran je tako da nikad nije bio izlozen surovim vremenskim prilikama. kazem surovim zato sto su kisa ili vlazan vazduh kobni po hromirane delove kineza (stvara se rdja).. presao 4000km. odlican motorcic za pocetnike i za one koji ne znaju, legalno se upravlja posedovanjem psp kategorije. i ne znam sta vise da kazem.. ako vas zanima nesto pitajte! ;)

cena:

- 700 evra

kontakt:

- 0621900880

- the_man_misa@hotmail.com

nadam se da ce vam se svideti i motor! uostalom, evo vam neka slika, pa pogledajte!! :D

post-6618-12879057029913_thumb.jpg

post-6618-1287905703224_thumb.jpg

post-6618-1287905703485_thumb.jpg

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 30 postova
  • Motocikl: Yamaha Dragstar 650 2008

au brate sto ti je extra motor ja da imam love kupio bih ga odmah zato prodajem sprint sport da bih kupio choper ka otvoj:)pozz i sretno sa prodajom,mali mozart( pedja 92):)

• U prolazu, 0 postova

proizveden  je krajem 2008. ali poceo sam da ga koristim pocetkom 2009 posto sam ga tad kupio.. 1. sam mu vlasnik.. :)

hvala, mozart!javi mi kad prodas sprinta, mozda mozemo nesto da se dogovorimo.. ;)

• U prolazu, 30 postova

cao nisam imao vise kredita da ti posaljem poruku,moze ,ako neprodas javi mi a ako ja prodam moj javljam ti se,inace imam ja motor a koju godinu,yamahu dragstar 650 )moj tata vozi )a ovaj sam planirao za sebe da uzmem ako prodam ovaj moj,pozzzzzz ;)

• U prolazu, 30 postova

cao nisam imao vise kredita da ti posaljem poruku,moze ,ako neprodas javi mi i ako ga prodas da znam:)a ako ja prodam moj javljam ti se,inace imam ja motor za koju godinu,yamahu dragstar 650 (moj tata vozi )a tvoj sam planirao za sebe da uzmem ako prodam ovaj moj,pozzzzzz ;):) :)

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja