zx6 r ninja 0 Napisano Novembar 16, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim bajkerima! Odlucio sam da kupim neku bolju kacigu i ustekao koji evric (300) pa sada ne znam sta da uzmem... Svidela mi se AGV Stealth, jako lep oblik ima,a i stoji mi ok, odgovara mi.... Da li neko moze da mi da neke informacije,sugestije,da opise kacigu i da pomogne oko odabira...? Hvala Vam.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 16, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nosmi je vec dva leta. Super udobna kaciga (bar za moju glavudzu). Ja sam imao peh sa njom da mi je ispala i pala na onaj spic i polomila se posto je taj deo samo za ventilaciju i vise je ukras. Sve osim toga je ok. Imas veliki odabir vizira koji pasu na na vecinu AGV kaciga. Ja sam sada u fazi da je menjam za neku Xr1100 ili tako neku bolju (skuplju) ali mislim da ce to cekati do proleca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3290 Napisano Novembar 17, 2009 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da za te pare mozes da uzmes Shoei XR-1000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zx6 r ninja 0 Napisano Novembar 17, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan moze u inostranstvu moze i Arai da se nadje,ali sve obicni izgled modelo stari po par godina,a ova ima napucan izgled.... Zanimaju me sada njene karakteristike..... Sto svi toliko beze od AGV? Hvala na komentarima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 18, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan AGV i HJC su ti kao dupe i oko i ne treba ih porediti. AGV je jedan od najboljih proizvodjaca kaciga na svetu i sa njim mozes porediti Arai ili Shoei, mozda jos neku marku koje sad ne mogu da se setim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan AGV i HJC su ti kao dupe i oko i ne treba ih porediti. AGV je jedan od najboljih proizvodjaca kaciga na svetu i sa njim mozes porediti Arai ili Shoei, mozda jos neku marku koje sad ne mogu da se setim. ...i trenutno su na lepom popustu kod nas...i jos lepsem na www.fc-moto.de Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Titja 5 Napisano Novembar 18, 2009 Zainteresovan, 875 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan AGV i HJC su ti kao dupe i oko i ne treba ih porediti. AGV je jedan od najboljih proizvodjaca kaciga na svetu i sa njim mozes porediti Arai ili Shoei, mozda jos neku marku koje sad ne mogu da se setim. ...i trenutno su na lepom popustu kod nas...i jos lepsem na www.fc-moto.de jel znas ko nabavlja to i donosi u SRB? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zx6 r ninja 0 Napisano Novembar 19, 2009 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan to i mene zanima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-ns 96 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: NOVI SAD Motocikl: trenutno bez Prijavi odgovor kao problematičan AGV i HJC su ti kao dupe i oko i ne treba ih porediti. AGV je jedan od najboljih proizvodjaca kaciga na svetu i sa njim mozes porediti Arai ili Shoei, mozda jos neku marku koje sad ne mogu da se setim. ...i trenutno su na lepom popustu kod nas...i jos lepsem na www.fc-moto.de jel znas ko nabavlja to i donosi u SRB? Nazalost, ne...Treba pogledati da li postoji mogucnost slanja unutar EU, pa onda koristiti vezu tetka, stricevi, komsije itd. Ako neko nesto uradi neka napise, bas me zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Novembar 19, 2009 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan da,da, to se svi mi pitamo... http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=44249.0 i cekamo resenje :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...