kobra 152 Napisano Novembar 18, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan :-X ;D ;D ;D Ih sad...koje su to fore... Daj bre pricajte, sto da se samo vi zezate?! :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Novembar 18, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan Salim se , nije da je tajna, nego se to nikad ne zna...kad udari teranje, desi se spontano i neplanirano... Evo na primer, Divcibare su se desile tako sto sam ovakav celav stajao pored, oni videli ludilo u ocima i cimnuli me... Ostalo je istorija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 19, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Svaka vam cast, ali ja vec duze vreme imam teranje, poceo sam drugarima na nogu da skacem, posto su svi u fazonu jao gde da se prljamo, ajmo na pice. Mislim se jbt jel ste kupili motore da stoje ispred kafica?! Osto sam ti sam moj Mladene, sta da ti kazem. :-[ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Novembar 19, 2009 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Salim se , nije da je tajna, nego se to nikad ne zna...kad udari teranje, desi se spontano i neplanirano... Evo na primer, Divcibare su se desile tako sto sam ovakav celav stajao pored, oni videli ludilo u ocima i cimnuli me... Ostalo je istorija... Da, da bilo je ej ti lavice ae sa nama ! ;D Svaka vam cast, ali ja vec duze vreme imam teranje, poceo sam drugarima na nogu da skacem, posto su svi u fazonu jao gde da se prljamo, ajmo na pice. Mislim se jbt jel ste kupili motore da stoje ispred kafica?! Osto sam ti sam moj Mladene, sta da ti kazem. :-[ Pa dobro neki motori su za kafic zato se i zovu cafe-racer ;D ;D ;D Mlader je u pravu to se kod nas nikada ne zna, ali se zato zna da ce mozda biti ;D pa javimo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlader 251 Napisano Novembar 19, 2009 ..., 355 postova Lokacija: Bgd Motocikl: VFR750F, XRV750, KTM 250EXC Prijavi odgovor kao problematičan ...ali se zato zna da ce mozda biti ;D pa javimo ! Taj zon... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 19, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa javite obavezno i telefon cu vam dati ako je potrebno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Novembar 19, 2009 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dvoje su se tako smuvali.... :P ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Novembar 19, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dvoje su se tako smuvali.... :P ;D Jel ti to aludiras na nesto?!?!?! S tim se nije zezati. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...