armin1 35 Napisano Novembar 13, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan letos sam kupio gregat od srada 750 sa delta box ramom elektronikom instalacijom karabovima hladnjakom i izduvom. na zalost zbog nekihh tehnickih detalja ne mogu da ga ugradim u moj motor kome je otisao skroz na skroz agregat. ako nekome treba il zna nekoga kome je ovakva masina potrebna neka mi se obrati na tel 064 49 13 619 ili arminponovo@hotmail.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Novembar 14, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan agregat je 96 godiste. gazda je prodao papire. u ispravnom je stanju. moze na stolu da se proba samo treba elektricar da spoji placen je 600 dao bih ga jeftinije Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Novembar 17, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan IZGLEDA DA NEMA ZAINTERESOVANIH ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 169 Napisano Novembar 18, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan nema! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Novembar 27, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan ajde ljudi dacu sve u kompletu za 500 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2739 Napisano Novembar 28, 2009 Braveheart, 703 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan a jel moze to da se ugradi u srada koji ima trenutno 600 cc samo zamenim masinu ;D Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...