zverinjak 403 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Juce je sahranjen stari bajker Bane Divljak sa Avale.Bice tuzno prolaziti avalskim putem i ne videti dragi lik u servisu preko puta "Kumbare". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Novembar 12, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti što si otvorio temu, ja od ponedeljka ne mogu to da uradim. Ko ne zna, Bane Divljak (Branko Stanković) je bio jedna od legendi beogradskog motociklizma. Bio je divan čovek i veliki drug. Oni koji su ga poznavali će ga se sećati samo sa osmehom na licu. Kako juče reče njegova žena, Borka "Smirio se i sada samo vozi". Nema reči da se opiše praznina, juče smo, posle sahrane prošli pored radnje (preko puta Tomi-auta) i već jako nedostaje. :'( :'( :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 13, 2009 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Nemam reci. Vecna mu slava i putevi nebeski . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće.. Bane divljak sa Gold Wingom plavim... Trebao je neko da stavi obaveštenje kada je sahrana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolanixy 174 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 550 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: Nemam ništa :( Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće.. Tužan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Moje najiskrenije saucesce porodici Baneta "Divljaka", sa velikom tugom sam primio vest o "odlasku" naseg druga....................Neka su mu mirni putevi nebeski............... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
954 48 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 146 postova Motocikl: XR Prijavi odgovor kao problematičan Moje saucesce....oduvek sam ga pamtio kao vedrog i nasmejanog!!! Zile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Moje najiskrenije saucesce porodici i prijateljima. Veliki gubitak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 13, 2009 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće.. Bane divljak sa Gold Wingom plavim... Trebao je neko da stavi obaveštenje kada je sahrana. Procitaj prvi post u temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće.. Bane divljak sa Gold Wingom plavim... Trebao je neko da stavi obaveštenje kada je sahrana. Procitaj prvi post u temi. Druze pismen sam, ali me nisi dobro razumeo. Krivo mi je sto niko nije ranije javio za Banetovu sahranu. ??? Dosao bih na sahranu.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Auuu gde ja zivim.... :( Znao sam da je u bolnici bio par dana, ali nisam imao pojma da je covek umro... Vladu nisam video bas dugo... Cika Bane mi je popravljao tomosa davne 97 svake dve nedelje... Bas mi je krivo sto sam to tek sad saznao, a zivim na 5min od cika Baneta.... :-[ :-[ :-[ :-[ Cika Bane neka ti je laka crna zemlja, i siroki putevi nebeski.... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Novembar 13, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan Poznavao coveka,legenda!Pocivaj u miru Bane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 473 Napisano Novembar 14, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Eto, i ja tek večeras saznadoh da je Bane umro. Poznavao sam ga dosta dugo i žao mi je što je završio prerano. Jedna od legendi više nije među nama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Decembar 9, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Saucesce.... :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...