Nikola.NX650 0 Napisano Novembar 11, 2009 U prolazu, 70 postova Lokacija: Novi Beograd, Stara Bezanija Motocikl: Gilera GP800 Prijavi odgovor kao problematičan Polomio sam celu rucicu za kvacilo, i nosac i polugu.. u servisu sam pitao i rekose mi da je komplet 3600dinara. jel postoji mogucnost da prodjem jeftinije ili je ovo ok cena? retrovizor mi je uredu, ali komplet poluga gvacila je otisla. kako bih mogao da iskombinujem nesto da prodjem jeftinije, a pomogucstvu da mi leva i desna rucica ostanu iste? gale Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Novembar 11, 2009 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan O kom motoru je rec ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 12, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan zavari je kod barbulja za 300kinti ... nije kochnica da razmishljash shta ako pukne ... slobodno zavari Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...