to crank 5326 Napisano Novembar 9, 2009 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan A sta sad gledate drugari. Ja sam pokusao da nadjem Australijski SBK na internetu ali mi nije poslo za rukom. Mozda Juzno Africki supermoto. Mozda ima nesto u Argentini?! U frci sam!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ni ja nisam nasao nista ali sam poskidao review ranijih sezona pa cu poceti da gledam kada me stigne kriza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6592 Napisano Novembar 9, 2009 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nova je vec pocela danas,testovima u Valensiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Novembar 9, 2009 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nije valjda da ih pustaju na televiziji u Italiji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6592 Napisano Novembar 9, 2009 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ne,nece biti prenosa.Ali svakog dana mozes da cujes novosti.Na radiju,tv-u ili novinama.Motociklizam i sve ono sto ide uz njega,ovde imaju poseban status i tretman.Uopste auto-moto sport. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5326 Napisano Novembar 10, 2009 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je, taman sam mislio da se preselim! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...