bokilic 6101 Napisano Novembar 7, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan centralni stender za hondu boldor,cb 750,,,,,nisam slikao ali je nogar ok,moze i zamena za razno razno,neka krmetina sa ili bez gripa,2litra neke hmeljske tekucine itd itd...cena,,,kome treba nek sam kaze cenu nije ni vazna ;) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 7, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Onda moraš da mi prodaš i 4 u 2 izduv jer na 4 u 1 ne može da se montira štender Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Novembar 7, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Onda moraš da mi prodaš i 4 u 2 izduv jer na 4 u 1 ne može da se montira štender MOZE,ali ako imas marvingove cevke oridjinales Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 7, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Onda moraš da mi prodaš i 4 u 2 izduv jer na 4 u 1 ne može da se montira štender MOZE,ali ako imas marvingove cevke oridjinales Da ne prodaješ i to Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan A jel moze to na moju makinu Bokilic? Bas mi fali, zauzme mi pola garaze kad ga nalaktim na bocni stender... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Novembar 9, 2009 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ne mere..i ti imaš 4 u 1 ako se ne varam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N e g r o 307 Napisano Novembar 11, 2009 Zainteresovan, 453 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Magare (F800ST) Prijavi odgovor kao problematičan Tako je, i ja imam 4 u 1. Ako ne moze, onda neka ostane oglas i dalje... Necu da uzmem nesto sto ne mogu da iskoristim. Pozz. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...