dcNiko 157 Napisano Januar 28, 2007 Svrati ponekad, 479 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XT600E Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost pre nekih 3-4 godine imao sam priliku da gledam ispred mene kako u utrkivanju dva motore ispred Brankovog mosta (od NBG prema centru) jedan gubi kontrolu (motori su se toliko priljubili da imam utisak da je lakši od njih ustuknuo) i motor se zakucao u onu reklamu ispred mosta i leteo jedno 5m u vazduh i pao ispred mojih kola (ja sam èekao da se ukljuèim na most sa sporednog puta, malo je falilo da me pokupi u vozaèeva vrata),a motociklista je leteo jedno 50m i sleteo skoro idealno na put tako da je bio svestan kad sam ja kao najbliži prvi prišao. Motor je bio bukvalno prepolovljen, a vozaè je pomerao sve vitalne delove i èak hteo da ustane mada mu ja nisam dozvolio dok ne dodje hitna. Nadam se da je prošao OK možda ga neko i zna, a možda je èak i èlan foruma. Kad je došla milicija tiho sam se povukao ne davavši izjavu naravno, a njegovi drugari koji su naknadno došli su kao oèevici davali izjavu kako se okliznio po klizavom putu itd. Sve ovo sam isprièao samo da skrenem pažnju ljudima koji nisu imali prilike da vide (ili ne daj bože dožive) ovakve stvari, da ne moraju da èekaju da se opeku da bi smanjili gas, verujte na reè drugima koji jesu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Januar 28, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, istiktivno je hteo da skoèi i da podigne motor, nebitno što je bio sav slomljen Veæi šok od slomljene ruke, glave i noge je slomljena maska, viljuška, itd... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejo 3 Napisano Januar 28, 2007 U prolazu, 38 postova Lokacija: Winterthur CH Prijavi odgovor kao problematičan Veoma traumaticno iskustvo, nesto slicno sam doziveo u Loznici pre desetak godina kada je pijani vozac zastave 101 pokupio dedu biciklistu, dolazeci mi susret i takodje ga bacio par metara u vazduh, zaustavio se tek nekih 300-400m dalje od mesta nesrece svo vreme gurajuci biciklo pred sobom. Kad sam prisao deda je lezao u kanalu i nije davao znakove zivota. Mesecima mi se ta slika vrtela pred ocima, neka hladna jeza ti prodje celim telom u takvim situacijama i ne popusta podugo. Shvatis da se zivot gubi u sekundi, deda mozda nije bio ni svestan sta ga je snaslo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VeNoM 35 Napisano Februar 8, 2007 U prolazu, 29 postova Lokacija: JA-god-InA Motocikl: MaxX 125cc, XCitinG 500Ri Prijavi odgovor kao problematičan posle ovoga èovek se stvarno zapita da li sesti za motor na svu sreæu ja sam samo skutere vidjao kako padaju tako da za sada... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...