Jump to content

Moto Zajednica

AKCIJA MOTO OPREME...

Recommended Posts

• Ne silazi, 5558 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

Evo me i ovde...Ja sam taj komplet kupio u maju u Sloveniji. Testirao sam nekoliko puta po kisi, razlicitog intenziteta, od blage do pljuska. U Italiji mi se desilo da je kisa padala od Bolonje do Ankone na autoputu pri 150km/h, zena je obukla kisno odelo, a ja nisam bas da testiram. Ostao sam suv potpuno. Mozda ima veze da li je jakna prikacena na pantalone. Posle toga sam u jos nekoliko situacija isto ostao suv. Ja sam bas zadovoljan.

E sad, napisao sam i tamo, meni ta membrana sluzi da me postedi svlacenja i oblacenja kisnog odela vise puta na dan ako kisa pocinje i prestaje vise puta, a ako je ocigledno da ce padati vise sati ili stotina kilometara, onda svakako oblacim kisno odelo, bas da se spoljasnji deo jakne ne bi natopio previse.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ne silazi, 5558 postova
  • Motocikl: XT1200Z Super Tenere

jbg. ljubomoran sam, moja ne fercera  ;D ;D ;D

Jel ti radila na pocetku pa se shebala membrana ili je tako bilo od pocetka?

• Drug član, 2150 postova
  • Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor

od prvog dana, mada sam testirao membranu( skinuo je i napunio sa vodom kao kesu i nije propustila) iz nekog razloga mi je stomak bio mokar

• Zainteresovan, 875 postova

Vidim da se taj sajt zavrsava na .de i to je verovatno nemacki sajt. Jeste li pitali Beru da li moze da donese nesto iz tog programa posto sam cuo da on doosi iz nemake stvari koje nisu u Louis/Polo programu?

• Svrati ponekad, 146 postova

Prosle godine sam zagledao i razgledao njihovu opremu,ove godine u Milanu opipavao detaljno sve proizvode razne opreme. Sve u svemu svodi se sve na Pakistan,Kinu i Vijetnam, tako da mi price poput; sije ih ista firma,to je dobro; nekako ne piju vodu. Revit, koje sam inace kontaktirao ranije su mi poslali cenovnik njihove opreme i cene su u razmeri od 60-170€. Mislim, mislim, da za iste pare moze da se nadje udobnija jakna istog kvaliteta. Zasto kazem udobnija.?

-U nekoj budocnosti,koja ce Nas :( verovatno zaobici pocinju da se koriste meksi materijali iste jacine odnosno iste izdrzljivosti ( habanje,cepanje,itd) radi udobnosti samog tela vozaca. Takve su  jakne vec u ponudi ali ne nose oznaku REISA. Dosta razlicitih  misljenja moze se izneti vezano za neki model o jakni, i bilo bi glupo komentarisati misljenje kolege koji je vec ima i zadovoljan je njome.Meni se licno model nije dopao zbog raznih detalja, a mozda sam i podsvesno vise ocekivao od REVIT-a. ZA kozne jakne nemam reci. Evo jednog glupog teksta:

Otvori covek fabriku cipela. Posle par meseci posalje svog radnika u Afriku da istrazi trziste.Razgleda ovaj sve redom,zovne gazdu i kaze: Gazda,nema narod para ovde,svi jadni idu bosi. Vrati ga gazda kuci,saceka da prodje neko vreme pa  posalje drugog radnika u isto mesto. Cim je dopuovao  u zemlju, video situaciju, odmah zovne gazdu. Gazdaaa, dolazi odmah da otvaramo radju ovde,nigde narod nema gde da kupi cipele..

Znaci,ne zaleci se,probaj vise modela,ostani u njoj par minuta i razmisli. Nije REVIT sve sto pise ;)

Ako sam vas udavio,izvinjavam se. Otvoricu temu EICMA-Moto oprema i pustiti par slika. Nadam se da je urednici nece obrisati i pomisliti da to prodajem ???

• Drug član, 1693 postova
  • Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic

Prosle godine sam zagledao i razgledao njihovu opremu,ove godine u Milanu opipavao detaljno sve proizvode razne opreme. Sve u svemu svodi se sve na Pakistan,Kinu i Vijetnam, tako da mi price poput; sije ih ista firma,to je dobro; nekako ne piju vodu. Revit, koje sam inace kontaktirao ranije su mi poslali cenovnik njihove opreme i cene su u razmeri od 60-170€. Mislim, mislim, da za iste pare moze da se nadje udobnija jakna istog kvaliteta. Zasto kazem udobnija.?

-U nekoj budocnosti,koja ce Nas :( verovatno zaobici pocinju da se koriste meksi materijali iste jacine odnosno iste izdrzljivosti ( habanje,cepanje,itd) radi udobnosti samog tela vozaca. Takve su  jakne vec u ponudi ali ne nose oznaku REISA. Dosta razlicitih  misljenja moze se izneti vezano za neki model o jakni, i bilo bi glupo komentarisati misljenje kolege koji je vec ima i zadovoljan je njome.Meni se licno model nije dopao zbog raznih detalja, a mozda sam i podsvesno vise ocekivao od REVIT-a. ZA kozne jakne nemam reci. Evo jednog glupog teksta:

Otvori covek fabriku cipela. Posle par meseci posalje svog radnika u Afriku da istrazi trziste.Razgleda ovaj sve redom,zovne gazdu i kaze: Gazda,nema narod para ovde,svi jadni idu bosi. Vrati ga gazda kuci,saceka da prodje neko vreme pa  posalje drugog radnika u isto mesto. Cim je dopuovao  u zemlju, video situaciju, odmah zovne gazdu. Gazdaaa, dolazi odmah da otvaramo radju ovde,nigde narod nema gde da kupi cipele..

Znaci,ne zaleci se,probaj vise modela,ostani u njoj par minuta i razmisli. Nije REVIT sve sto pise ;)

Ako sam vas udavio,izvinjavam se. Otvoricu temu EICMA-Moto oprema i pustiti par slika. Nadam se da je urednici nece obrisati i pomisliti da to prodajem ???

slažem se sa tobom što se tiče budučnosti u korištenju materiala za jakne....verovatno če te jakne biti i skuplje....

kako več zadnja dva meseca tražim  ovde kod nas u Ljubljani novu jaknu (menjam jakne na dve godine, pošto nijedna ne izdrži duže vremena) i trenutno nisam našao nijednu bolju jaknu u smislu "price/performance"...a ovde kod nas su sada rasprodaje i ima puno različitih proizvođača i modela.

• Drug član, 1162 postova
  • Motocikl: Kawasaki Z750

Vidim da se taj sajt zavrsava na .de i to je verovatno nemacki sajt. Jeste li pitali Beru da li moze da donese nesto iz tog programa posto sam cuo da on doosi iz nemake stvari koje nisu u Louis/Polo programu?

bera ne donosi

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja