Smajser 18 Napisano Januar 30, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam gdja Andjin izbor pistolja. Imam iste takve, samo su mi futrole na drugom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Januar 30, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam Bredov izbor zene! Kad kod ih vidim padnem mi ona "Sta bi dao da si na mom mestu"! Andjo Andjo sta nam to radis! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Decembar 21, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako Brad Pitt ide na posao u Walt Disney Studios: http://www.youtube.com/watch?v=lZ44Uo4pyHI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Decembar 21, 2008 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Dobar zvuk imaju ovi S&S agregati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Decembar 22, 2008 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan ala bi voleo da me adjelina provoza na agusti ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dager 5 Napisano Decembar 23, 2008 Svrati ponekad, 206 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdravljam Bredov izbor zene! Kad kod ih vidim padnem mi ona "Sta bi dao da si na mom mestu"! Andjo Andjo sta nam to radis! Takodje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano Decembar 24, 2008 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar zvuk imaju ovi S&S agregati. ne bih bas rekao da je s&s .. a mozda i jeste .. samo za*ebano je bez zadnjeg branika u ponedeljak sam provozao harley koji ima prilicno skracen zadnji branik .. moz' misliti kakva mi je bila jakna posle toga edit: padala je kisa ;D p.s. sorry za off Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...