pronto 6801 Napisano Novembar 8, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Bautista ima zadatak da SKLONI japanca (Aoyamu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Novembar 8, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Eo ga 10ti opet uzima titulu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Novembar 8, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Prosto neverovatno da jedan japanac (tradicionalno hladne glave) napravi onakvu glupost u prvim krugovima Dovoljna je jedna lagana promenada iza vodecih i stvar je resena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Novembar 8, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Chupo u kanalu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Novembar 8, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan I jos gubi drugo mjesto u generalnom. Koje ovacije sa trbina, dal ga mrze samo shpanci ili cjeli svet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Novembar 8, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ciao Simoncelli. Honda,napustena od mame fabrike,poslednji prvak u klasi 250 ccm.Jos sa japancem u sedistu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Novembar 8, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Japanac kad ga je video u pesku,odma' na tocak. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3335 Napisano Novembar 8, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5467 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Volim ovo kad mi se rucak ohladi na stolu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Novembar 8, 2009 Integrisan, 13053 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan I jos gubi drugo mjesto u generalnom. Koje ovacije sa trbina, dal ga mrze samo shpanci ili cjeli svet. Jes da je Magarchev najbolji drug, al ja ga gotivim! Mislim da ce veci motor bolje da mu lezi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu, iskidase mi zivce. Steta za Simoncelija, ali tako je to kad se stvari resavaju u zadnjem trenutku. Bez obzira na sve Hirosi je zasluzio titulu. Japanski san. Japanac na japanskom motociklu i to poslednja sezona 250-ki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misko_kolo 1302 Napisano Novembar 8, 2009 Nadrkani komšija, 1231 postova Lokacija: Đeram Motocikl: Bandit 1200S Prijavi odgovor kao problematičan E baš tako! ;D Jes' da je Simončeli odličan vozač, al' mnogo brate prljav, mnooogo! A i kako su se njegovi poradovali kada je Aojama izleteo, odmah im Urednik vratio milo za drago. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 8, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E izem ti Atlas tv,izgleda da ne prenose ni moto GP... ???....ako sam razumeo Simonceli je pao i sad je Aoyama No 1.?? http://atdhe.net/7394/watch-motogp-grand-prix-valencia !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Evo rezultata 250cc: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 8, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan WarmUp: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Novembar 8, 2009 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Stoner nije normalan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Stoner nije normalan! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Novembar 8, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan U Ducatiju cekaju motocikl sa brojem 27,da bi skapirali o cemu se radi. Ako izuzmemo gresku Stonera,koja je malo verovatna,ostaju dve opcije.Guma izdajica i kompjuter koji je pobrkao loncice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frenk_castle 28 Napisano Novembar 8, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Trebali su da mu daju da duva pre trke. Malo je jace potegao. Salim se naravno krivo mi je sto se to desilo. Verovatno bi bila bolja trka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Herve Poncharal je izgleda u pravu, (Spies-u) ne treba dodatnih dana za testiranje i ono malo ce (mu) biti dovoljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Koliko Rossi voli svoj novi BMW? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
knezmoto 642 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 168 postova Lokacija: Skupljen(Vladimirci) Motocikl: Sachs Mad Ass 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj Stoner nije normalan! Nisam mogao da verujem... ??? Sta uradi covek? Sjeba mi kladionicu. Koliko je bio nadmocan na kvalifikacijama bio sam siguran da ce da pobedi, Pedrosa drugi ( spanac u Spaniji ) a Rossi da ce da obidje Lorenza... kao sto se i desilo. Ali da ce vozac njegovog kalibra da padne u krugu za zagrevanje... :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Novembar 8, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Evo odmah posle trke gost u studiju Vito Gureschi.Kao novi komandant i neko ko se prilicno razume u tajne Ducatija,odma' je "uhapsen" da objasni sta se u stvari dogodilo. Najveca krivica-gume.Uz to treba dodati da Ducati ima gomilu elektronike,koja izmedju ostalog u krugu za zagrevanje limitira snagu (samim tim i potrosnju),kako bi vozac mogao da zavrsi trku sa sto preciznijom (manjom) kolicinom goriva. Onako u sali dodao je "Hayden je imao srece" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Novembar 8, 2009 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Rezultati MotoGP-ja: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6801 Napisano Novembar 8, 2009 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Stoner ne zeli da daje izjave ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pajacbr 0 Napisano Novembar 8, 2009 Svrati ponekad, 125 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je za Stonera, ali nema veze sledece godine ce im pokazati ko je car, nego jako me je prijatno iznenedio Spies, mislim da je i on potecijalni osvajac titule u 2010-oj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...