vojinp 1 Napisano Januar 27, 2007 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek nisam prodao svog Fazer-a, a kako i da ga prodam kad ga ne oglasavam i kad mi se ne prodaje. Hocu da kupim kacigu, za koji krug na prolece, pa mozda i ne prestanem da vozim motor (vreme leci sve) Da skratim kaciga iz Luisa, tamo oko 100-120eura savet. Crna, plava... da ide uz plavog Fazera Voznja 90% grad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pogledaj na luisovom sajtu www.louis.de Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 27, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan preciznije ovako evo ti samo link za sve kacige koje imaju na ponudi i na popustima, ima solidno veliki izbor za tvoje novce http://www.louis.de/_10c4bd6d15fc3f430089c521ab7cba758d/index.php?topic=rubrik&article_context=list&grwgr=150&wgr=837&list_total=129&anzeige=0&page=0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojinp 1 Napisano Januar 27, 2007 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan znam i pregledao sam sajt ali mi treba savet. Vecina tih kaciga i brand-ova u tom rangu cene je za mene nepoznata, pa me interesuju iskustva.. tipa probiker, streetfighter, laser..... tipa ova valja za tu lovu. tnx za trud Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Januar 27, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Pretrazi malo forum, ispisao sam nedje kacige koje mozes uzeti kod nas za te pare. A sto se Louisa tice uzimaj samo AGV, Shark ili Nolan. Mada su tamo kacige renomiranih proizvodjaca obicno i skuplje nego kod nasih prodavaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojinp 1 Napisano Januar 27, 2007 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan tnx za savet, ja sam uzeo zdravo za gotovo da je tamo jeftinije. Nisam ovde ni proveravao. U Luisu je super cena za RESPOSTEN kacige ali do toga doci je prava nauka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Januar 27, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan imam Caberg 105 Flame, ok je. imas crno-plavu i crno-narandzastu kombinaciju, u Louisu je 99eur, a kod nas ja kupio za 105eur... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojinp 1 Napisano Januar 27, 2007 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan hmm to je ova, izgleda ok dolazi u kombinaciju. Pusti mi na PM gde ovde da jje nadjem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Januar 27, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan [/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bikus 17 Napisano Januar 27, 2007 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: BGD Motocikl: MTS 1200s DVT Prijavi odgovor kao problematičan jesi ti moj blizanac? rekla mi keva da sam ga imao. u isto vreme smo bacili sliku... :shock: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojinp 1 Napisano Januar 27, 2007 U prolazu, 50 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ha ha cudo nevidjeno... jos i istu kacigu da imamo :-) Nema u guevari sad zvao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...