cikuntopola 96 Napisano Januar 17, 2011 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Orac javi se !!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Januar 18, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Evo, da se i ja javim . Još sam živa a od vožnje motorom u ovoj godini još ništa. Sada se malo brinem, ako mi slučajno ukradu avto, ukrast če mi i pola motora . "Popravila" sam prednju feltnu, a sada imam u avtu i prednju masku, koju je puknuta i vapi za "švasanjem". I kad mi majstori sve to srede opet ču zmaltretirati Marjana, da mi sastavi motor nazad. Nadam se, da neče ostat koji šraf viška LP M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Januar 21, 2011 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Orac ssam JA!!! A voznja je bila u nedelju 16.01.11 Da se konacno razumemo, ja definitivni ne umem da postavim slike pa molim Cikuna i sve ostale da to urade aja cu samo da pisem. Bili smo na Srpskoj novoj godini (MK OPLENAC- daj slike) i na dodatnoj zurki gde sam poorao pola livade a momci preneli bike do tvrde podloge, ali slike ne mogu da bacim. Gde gresim? Ko zna neka stavi, a ja vas volim i vozim....!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan ........slike ne mogu da bacim. Gde gresim? Ko zna neka stavi, a ja vas volim i vozim....!!! ne grješiš nigdje, jednostavno si star i vrjeme moderne tehnologije te je pregazilo a ti nisi trcao za njim, zašto? pa, opet, jer si star. i tako ti, ja i još puno nas ne stavljamo slike. ja sam jedva svladao copy paste. ne sekiraj se što 10 000 clanova nece vidjeti ljepe slike, neka se više voze. pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, da se i ja javim . Još sam živa a od vožnje motorom u ovoj godini još ništa. Sada se malo brinem, ako mi slučajno ukradu avto, ukrast če mi i pola motora . "Popravila" sam prednju feltnu, a sada imam u avtu i prednju masku, koju je puknuta i vapi za "švasanjem". I kad mi majstori sve to srede opet ču zmaltretirati Marjana, da mi sastavi motor nazad. Nadam se, da neče ostat koji šraf viška LP M. Polako pripremas motor za nase putovanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fraising1 1 Napisano Januar 22, 2011 U prolazu, 68 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan Evo, da se i ja javim . Još sam živa a od vožnje motorom u ovoj godini još ništa. Sada se malo brinem, ako mi slučajno ukradu avto, ukrast če mi i pola motora . "Popravila" sam prednju feltnu, a sada imam u avtu i prednju masku, koju je puknuta i vapi za "švasanjem". I kad mi majstori sve to srede opet ču zmaltretirati Marjana, da mi sastavi motor nazad. Nadam se, da neče ostat koji šraf viška LP M. Ne vjeruješ ti meni, da ču potrošit sve šrafove. Inače ti jih stavim u kesu i vozičeš jih sa sobom, pa če bit opet svi na broju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fraising1 1 Napisano Januar 22, 2011 U prolazu, 68 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan Evo, da se i ja javim . Još sam živa a od vožnje motorom u ovoj godini još ništa. Sada se malo brinem, ako mi slučajno ukradu avto, ukrast če mi i pola motora . "Popravila" sam prednju feltnu, a sada imam u avtu i prednju masku, koju je puknuta i vapi za "švasanjem". I kad mi majstori sve to srede opet ču zmaltretirati Marjana, da mi sastavi motor nazad. Nadam se, da neče ostat koji šraf viška LP M. Polako pripremas motor za nase putovanje! Pera, ako če ona dugo sve vozit do majstora da joj švasaju masku, onda neče bit ništa sa Toscanom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Januar 22, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Marjane,kada si ti tu ne brinem ja za njen motor,sredices ga ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano Januar 22, 2011 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mateja, ne treba valjda da dođe stručna ekipa iz Beograda da ti srede motorin za jedan dan? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Januar 22, 2011 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da pomognem Matorcima!!! Ja ubacujem slike a Komsa komentarise! Par sa Srpske nove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 22, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Dada, seks & dragz & rokenrol... pazite, gledajte sličice polako, da vas šlag ne strefi (pa mačke se jedva vide od dimne zavese... cccc....) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano Januar 22, 2011 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan "Da l' to sanjam, il' je stvarno tako lijepo?" (Zdravko Čolić) Ovih besnih mašina ne bih gledali, da ih nije lično snimio sam Spave!!! (ja veoma "eko" sa electric-bike) lokacija: ljubljanski pijac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Januar 22, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Gde navataste ovog cupavog slovenca nesto mi poznat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Januar 22, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan (ja veoma "eko" sa electric-bike) ...I ja sam bio "eko" (posle provedene srpske nove godine....) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Januar 23, 2011 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ja se javio kao orac,kad ono erotika ,Bilo je EXTRA/kako bi rekao Pera/.Nastavak u sumi jos jaci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Januar 23, 2011 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nastavak iz "Sume"!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Januar 25, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Marjane,kada si ti tu ne brinem ja za njen motor,sredices ga ti. Samo ako se "budem" ljepo ponašala - a to može biti problem U svakom slučaju možeš doči u Lj. par dana prije da mi sastaviš motor M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Januar 25, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Mateja, ne treba valjda da dođe stručna ekipa iz Beograda da ti srede motorin za jedan dan? Nikad se nezna M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Januar 25, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Evo, da se i ja javim . Još sam živa a od vožnje motorom u ovoj godini još ništa. Sada se malo brinem, ako mi slučajno ukradu avto, ukrast če mi i pola motora . "Popravila" sam prednju feltnu, a sada imam u avtu i prednju masku, koju je puknuta i vapi za "švasanjem". I kad mi majstori sve to srede opet ču zmaltretirati Marjana, da mi sastavi motor nazad. Nadam se, da neče ostat koji šraf viška LP M. Polako pripremas motor za nase putovanje! Pera, ako če ona dugo sve vozit do majstora da joj švasaju masku, onda neče bit ništa sa Toscanom M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Januar 25, 2011 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Marjane,kada si ti tu ne brinem ja za njen motor,sredices ga ti. Samo ako se "budem" ljepo ponašala - a to može biti problem U svakom slučaju možeš doči u Lj. par dana prije da mi sastaviš motor M. Planirao sam i da dodjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MDR 32 Napisano Januar 27, 2011 U prolazu, 92 postova Lokacija: Slovenija Prijavi odgovor kao problematičan Marjane,kada si ti tu ne brinem ja za njen motor,sredices ga ti. Samo ako se "budem" ljepo ponašala - a to može biti problem U svakom slučaju možeš doči u Lj. par dana prije da mi sastaviš motor M. Planirao sam i da dodjem. Možda se vidimo i prije, ako se ne zakomplikuje na poslu. Planiram neki izlet, pa da vidim, da li se mi lepo ponašate tamo kod vas M. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Februar 2, 2011 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zao mi je sto kasnim ali za dobre slike nikad nije kasno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Februar 4, 2011 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Kakvi kasno,samo jos da otopli A ti Mile ... platices mi !!! PIVO i ja tebi Slike cu da naucim da postavim, z*inat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano Februar 7, 2011 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan Počeli smo i mi kao uvjek prva fura na more i kalamare u Portorožu.ove godine počeli smo dosta rano a biče fura i sutra prognoza 18 stepeni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 7, 2011 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan mhmhmm.. sumnjam... nema slika, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...