Nikola-Pera 190 Napisano April 7, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Tomo brate,kako da idem napred kada mi brisu komentare i premestaju.!Golim prsima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 7, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Evo stize nas drug Raja kod mene sa novim bojama kluba. Ovo je cista ekskluziva,sada su mu stigle postom i nije imao vremena da prisije na prsluk. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano April 7, 2010 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan Tomo brate,kako da idem napred kada mi brisu komentare i premestaju.!Golim prsima! Kao nekad! Nema odmora dok traje obnova! Neka svaki čita što hoće. Ja volim MATORCE, a i route 66, Arakisov Muenchen, Struja u Holandiji, put u Koeln i Pragu.... Čitati ili nečitati, to uopšte nije pitanje! Čitaj i pusti čitati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jama1100 10 Napisano April 7, 2010 U prolazu, 82 postova Lokacija: Slo Prijavi odgovor kao problematičan UUU i kod vas je počelo.Kod nas na Motosvet forumu to več duže traje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano April 7, 2010 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan UUU i kod vas je počelo.Kod nas na Motosvet forumu to več duže traje. Kod VAS??, i ti si na ovom forumu,matori, onda kod NAS Nije ni počelo, a več je završilo. Sve O.K. idemo dalje, bez kenjaže! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano April 7, 2010 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan bravo Mokl Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6063 Napisano April 7, 2010 Svakom po zasluzi, 12432 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pravilno druže Mokl. A Velimlje da spusti loptu i da se ne vređa za svaku sitnicu jer naročito ovde u ovoj temi sve odiše dobrim duhom i prijateljstvom. Rado vas čitam, poštene starine ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Naravno,matorci i kad nevoze skitaju,redovno.Malo ukrug koliko se moze.Stragari i okolina,pola slika mi nije uspelo,pa onda Milanovac,Ovcar banja pa starim putem za cacak cirinom prugom kroz cirine bivse tunele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 7, 2010 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Sad ce moj brat odmah da me prozove sto putovanje nije bilo motorom.Ovo je bila izvidnica mora neko da im napravi radar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 7, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Evo stize nas drug Raja kod mene sa novim bojama kluba. Ovo je cista ekskluziva,sada su mustigle postom i nije imao vremena da prisije na prsluk. A za ovo :o odgovaraćeš emcejima.... hehehehe ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forrest gump 14 Napisano April 7, 2010 Drug član, 1347 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo/Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Evo stize nas drug Raja kod mene sa novim bojama kluba. Ovo je cista ekskluziva,sada su mustigle postom i nije imao vremena da prisije na prsluk. A za ovo :o odgovaraćeš emcejima.... hehehehe ;D ;D ;D da stvarno,trodelne boje! :o Uh!!!! :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mokl 90 Napisano April 7, 2010 Old Fart, 86 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: Honda NT700 VA Prijavi odgovor kao problematičan Evo stize nas drug Raja kod mene sa novim bojama kluba. Ovo je cista ekskluziva,sada su mustigle postom i nije imao vremena da prisije na prsluk. A za ovo :o odgovaraćeš emcejima.... hehehehe ;D ;D ;D da stvarno,trodelne boje! :o Uh!!!! :D :D A uz to još crveno-bela kombinacija ufffffff :o :o :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 7, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan UUU i kod vas je počelo.Kod nas na Motosvet forumu to več duže traje. Kod VAS??, i ti si na ovom forumu,matori, onda kod NAS Nije ni počelo, a več je završilo. Sve O.K. idemo dalje, bez kenjaže! Mokl,drug Boris je opet pio Jelen pivo sa nekom zestinom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 7, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Evo stize nas drug Raja kod mene sa novim bojama kluba. Ovo je cista ekskluziva,sada su mustigle postom i nije imao vremena da prisije na prsluk. A za ovo :o odgovaraćeš emcejima.... hehehehe ;D ;D ;D da stvarno,trodelne boje! :o Uh!!!! :D :D A uz to još crveno-bela kombinacija ufffffff :o :o :o Cirilica bato!Ne citaju oni to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 7, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Čitam sada sve ovo i ne mogu da verujem u šta se izrodilo od jutros. Pokretanjem ove teme osnovna namera je bila fino druženje i zabava, da upoznamo jedni druge i utvrdimo generacijsko gradivo pa da mladjima damo primer. Administrator je temu premestio ovde tako da to nije naša "zasluga". Što se mene kao pokretača tiče može da se stavi bilo gde, ko bude hteo čitaće i pisati i svaki post je dobrodošao. Uostalom, svako može da odabere temu da čita ili piše prema ličnim afinitetima, zato ih i ima tolko hvala bogu.Da se ne vozimo ničega ne bi ni bilo, a koliko ko može vrlo je individualno, kao i literarna nadhnuća i osećaj za beleženje trenutka. Mi pre svega nismo MK ni MC, već samo ekipa drugara koja se vozi najčešće u različitim sastavima, zavisno od obaveza. Drago mi je da imamo "ogranak" u bratskoj Sloveniji i još puno poznanika odasvuda-što i jeste cilj. Da bi nas prepoznali, uradili smo svoje majice, a Raja je danas doneo i našivke koje valjda nikoga ne vređaju, i to nisu nikakve boje vec uocljiva slicica. Zato,postavite ovo gde mislite da mu je mesto a svi nastavljamo dalje , i bez ljutnje. Različiti smo i zbog toga je nužno jedinstvo i razumevanje. Molim da se više ne nastavlja ovim tonovima nego da se lepo negde nađemo, izljubimo,popijemo,vozimo... ili kojim već redom. Sve Vas pozdravljam! Komsa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano April 7, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Jel moze bez ljubljenja, homofobican sam !! Ako je hetero -- tu sam , i boje cu da stavim ako treba !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano April 7, 2010 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze,daj svaju. Vratise nas na pocetak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano April 7, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze,daj svaju. Vratise nas na pocetak. Vidi ti njega ... meni kaže ne kači se za svaju, ona je fina, nije za zezanje ... a on malo, malo pa je zakači ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano April 7, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze,daj svaju. Vratise nas na pocetak. Vidi ti njega ... meni kaže ne kači se za svaju, ona je fina, nije za zezanje ... a on malo, malo pa je zakači ;) Samo u snu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam za onu drugu medalju,stacu kad sam slab Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano April 8, 2010 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Jedva nas nadjo,kako ce sad moj brat pera da nas nadje.Ovamo brate,ovamo ovde smo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 8, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Sada moramo cesce da osvezavamo stranice, da nas ne zaborave. Ako je to cilj valjda nece uspeti. Jos nismo za odstrel a klinci bi trebalo da znaju da im je ova tema buducnost, nisu ni svesni koliko su blizu. Vec "sutra" ce pisati ovde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 9, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan MO(A)TORCI se nešto pogubili pa ne mogu da nađu temu. Evo tu je, pa se polako upisujte, a mi se opet vozili -'ebiga šta ćeš. Moraću ovo da osvežavam dok se ne naviknete gde je pa će opet biti, i pored malicioznih pokušaja, jedna od najposećenijih tema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1388 Napisano April 10, 2010 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Prve dve slike, koji je to put? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 10, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Prve dve slike, koji je to put? Druga strana Kosmaja, prema selu Rogaca. Odatle moze za Arandjelovac,Lazarevac,Barajevo,Sopot,Ralju ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...