Obelix 140 Napisano Februar 17, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Ja neću imati s kim ostati mlad, ako svi ostarite ... ;) ... što bi rekao Arsen Dedić kroz Radeta Šerbedžiju u "Ne daj se Ines"... Pa posle kaze da nije mator. ;D Pola ove dece na forumu pojma nema o cemu pises i da smo mi odvajali ribe uz tu pesmu. Glavni baja je bio onaj ko je znao celu napamet.Kako su padale na to. Ja nazalost nisam naucio celu,jos ucim! A ova dvojica,kao da plesu!Ovo je bilo posle konzumiranja anakondine krvi! "Ne daj se Ines,godinama ...." ! Ma dzaba,dala se Ines,malo ostarila, priseca se onih dana kada je bila nedostizna i daje se i dalje !!! Ima jedna malo bolja pesmica za ove matorce : "Gledam je dok se svlaci, kako to sada strucno radi, i pitam je dal se seca onih dana, kako nas je tada odbijati znala? Ona se smesi i kaze: Ma pusti,bila sam mlada !! "Neda,nije vise tako ohola Neda, sada mnogo lakse kaze DA,DA,DA !! Sreo sam "Nedu" pre neki dan ! Nisam je prepoznao ;D ;D !! A sto se tice slike,ona je iz Uzica od prosle godine. Zare samo sto je skinuo kacigu,mislim da sedi na motoru i bio je "normalan" ,tj. nedopingovan. Za mene je diskutabilno posto sam sedeo sa Perom ! Ja normalan ? :D Popio sam sve što je bilo , kao dobrodošlica, na tacni kod kod ulaza. Nisam brojao, kažu da je bilo oko 17 čašica. Dok sam došao do tebe ( još nekih 150 metara ) satresao sam još desetak mučenica, pa još malo i još malo i na izlazu opet sve sa tacne ... :o "Statističari" kažu da je bilo preko 65 ;D. Otišao sam u hotel sa osam "porodičnih" sladoleda , legao u kadu i ... ništa ... uveče kao nov. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Nije za nikakvu pohvalu, ja sam se taj dan dva puta napijao i treznio,ali to nije vazno evo malo poezije za oci i dusu matoraca. Ne,nemoj mi prici....... :D Ko je onaj celavi u pozadini sto se sunja?Da li si ti to Zare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Ja još uvijek znam cijelu "Ines" naizust ... i ne samo nju ... Dučića, Jesenjina, Miku Antića i mnoge druge... a i Desanku Maksimović kada zatreba . ;) A Mostarske kise,kako je to samo recitovao Rale Damjanovic kada smo bancili po Kosmaju za fest. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 17, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Sad će ženska ekipa da me napadne. Ne,nemoj mi prici....... Mislim da je ovo Desanka malo prepisala od Dučića. Desanka Maksimović - Strepnja Jovan Dučić - Pesma ženi Ne,nemoj mi prici ... hoću izdaleka ..... ----------------------------- Ostaj nedostižna , nema i daleka Jer sreća je lepa samo dok se čeka .... ----------------------------- Jer je san o sreći viši nego sreća ...... Ko je onaj celavi u pozadini sto se sunja?Da li si ti to Zare? Auuuu ... bez kacige ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 126 Napisano Februar 17, 2010 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan matoooorrriiiiiiii ................ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Februar 17, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Gde nadje ovu sliku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fraising1 1 Napisano Februar 18, 2010 U prolazu, 68 postova Lokacija: SLOVENIJA Prijavi odgovor kao problematičan matoooorrriiiiiiii ................ I na slici se vidi i čuje da Tati mnogo priča :D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maus 57 Napisano Februar 18, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Ljubljana - Slovenija Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-10RR, S-KTRC, KIBS, Performance - 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Jel i ona matorka ??? Da vidi to, najebali smo... svi redom :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan matoooorrriiiiiiii ................ I na slici se vidi i čuje da Tati mnogo priča :D ;D ;D Marjane u pravu si,ali mi smo navikli na to njeno..........ovde se samo smeje A da voli,voli..........da prica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 18, 2010 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja cuo ona dobro prica ali i dobro vozi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 18, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Jaoooo, jadni mi, za nas obično ništa ne ostane. Pera obrađuje sve, što mu na drvo ne pobeže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Februar 18, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ma Zorane, ti si kralj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Teraju dok im oci nepozelene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Recne nemani ;D ovako se hladi posle duge voznje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 19, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Teško, da ću se ja još družiti sa vama!! : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Rajo, sam si tražio-imam još i to erotskih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Teško, da ću se ja još družiti sa vama!! : Ne dozvoli da te obeshrabre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Kada smo već kod rashlađivanja, pogledaj Dodu pre skoka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Februar 19, 2010 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan A može i jedna stvarno lepa sličica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Februar 19, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Recne nemani ;D ovako se hladi posle duge voznje Idi bre a ja mislio da se druzim sa vama!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maus 57 Napisano Februar 19, 2010 U prolazu, 40 postova Lokacija: Ljubljana - Slovenija Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-10RR, S-KTRC, KIBS, Performance - 2017 Prijavi odgovor kao problematičan Teško, da ću se ja još družiti sa vama!! : i šta nam fali ??? ako me nađeš na slici ... sakrio sam se u trešnje :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Februar 21, 2010 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Neki matorci sada stigose iz Pancestera sa zurke MC COYOT,bilo je lepo,divno,krasno,bla,bla....bio je to susret matoraca iz bivsih republika SFRJ. Evo malo slicica,nije neki kvalitet ali nismo ni mi! (Powered by frubar.net) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Februar 21, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Jeeee*ote, istina, :o ŽIVELA YUGA!!! (pa nema ništa bez V B, koliko su OK, toliko su i "ludi") Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Obelix 140 Napisano Februar 21, 2010 Zainteresovan, 584 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: ZX 12 R Prijavi odgovor kao problematičan Neki matorci sada stigose iz Pancestera sa zurke MC COYOT,bilo je lepo,divno,krasno,bla,bla....bio je to susret matoraca iz bivsih republika SFRJ. Evo malo slicica,nije neki kvalitet ali nismo ni mi! Šta nismo kvaltet ... a ona gimnastika, špaga... ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...