Komsa 1831 Napisano Jul 26, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan 37 minutes ago, Dane Deda said: Komso, sklanjaj ovu serpu, cak i od gledanja se moze ugojiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 26, 2021 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, Komsa je napisao: Jeste dobri moj Branko. Doda je kupio R1200LT pa mu ovaj bio višak, inače je non stop u ordinaciji Aaaa ok, to je znaci ne dize glave od posla. Iskreno dao me malo u brigu, culi se u Maju i rekao da ce skoknuti do mene, pa se ne javlja. Kakva su vremena dobro da je posao u pitanju, a ne nesto drugo nedo Bog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 26, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan 8 minutes ago, Branko said: Aaaa ok, to je znaci ne dize glave od posla. Iskreno dao me malo u brigu, culi se u Maju i rekao da ce skoknuti do mene, pa se ne javlja. Kakva su vremena dobro da je posao u pitanju, a ne nesto drugo nedo Bog. Idem do njega ovih dana pa ću mu reći da te zove, slabo je ovde u, zadnje vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Jul 26, 2021 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Komsa Vazi, pozdravi ga puno i neka se bar javi da je ziv, a tebi i supruzi zelim da vas motor dobro sluzi i puno bezbjednih kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 21, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Mada je viđeno mnogo puta, ipak lagana vožnja do Rama i Zatonja uvek ima novu draž. Osvežili klupi u na Varovnicama, pregazili autoput i železnički čvor, pogledali kopove Drmno,pokrali šljive, obišli Ram (možda će nekome koristiti raspored skele, pola sata kasnije kreće od B. Crkve ovamo) I stigli u Zatonje 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 23, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 23, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan On 7/26/2021 at 10:10 PM, Branko said: @Komsa Vazi, pozdravi ga puno i neka se bar javi da je ziv, a tebi i supruzi zelim da vas motor dobro sluzi i puno bezbjednih kilometara. Preneo sam Dodi pozdrave, trebalo je da ide u BL i da te nađe... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
waterman 175 Napisano Avgust 27, 2021 Svrati ponekad, 182 postova Motocikl: Yamaha xj 900 S Prijavi odgovor kao problematičan Na toj klupi i mi uvek odmorimo kad idemo u banju vrujci preko Mladenovca i Aranđelovca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 30, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan On 8/27/2021 at 9:17 AM, waterman said: Na toj klupi i mi uvek odmorimo kad idemo u banju vrujci preko Mladenovca i Aranđelovca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 30, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo I ovog vikenda kružili. Bio je veliki crkveni praznik u subotu pa smo još u petak obišli drage prijatelje 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 30, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Kako je subota osvanula natmurena ja htedoh da se vratim po kola, kao pravi >>matorac<<,ali Balansero diže ustanak i neće ni da čuje, pošli smo kako dolikuje >>MOTORCIMA<<i tako mora dalje. Dalje je bilo kroz KV, gde se ispostavilo da na Beranovcu pripremaju teren za vojna EU nadmetanja, a onda pored Žiče ka Studenici. Tu nema priče , a renovira se oslikavanje 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 30, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Čudno je kako ovakva mesta znaju da te učine spokojnim i navedu da malo p(r)ogledaš i porazgovaraš sa sobom. Hvala I Noletu BG, pa produži smo ka Ivanjici kroz oblake, bez kiše, kroz Nušićeve dane, ali stalno se integrišući sa okolišom i bežeći od gužve. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Avgust 30, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Kod kuće smo 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 27, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Subota. Krenusmo na kraću vožnji u tu po okolini, čisto da nam raga vidi put. Brka I Mira napred, bez cilja i plana. Sm. Palanka-V. Plana-Batočina i cvrc. Nedostatak cilja nas odvede ka KG-u pa za Bajčetinu da vidimo zadužbinu Nikolića, ko ne zna oslikana je mozaikom! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 27, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Zaključano. Šta bi bi, mi dalje do Gledića i kafane gde obavezno treba svratite. Vlasnik Bata i kum mu nam razjasniše misteriju. Monahinja se udala za komšiju pa se hram samo povremeno otvara. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 27, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Onda usledi poziv koji menja plan. Umesto kući preko Knića(nema busa), mi preko Mrčajevaca za Vrane i Mali Rzav(Arilje),na konak a ništa nismo poneli. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Septembar 27, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Posle jutarnjeg trenaža kretosmo pravo za Mladenovac preko Divčibara. Put za Mionicu se radi ali smo se povukli jer je nedelja dok se radnim danom mora ka Valjevu. U Mionici smo imali prijatan susret sa članom foruma iz NL odnosno BG ali nažalost ne zabeležismo susret, pa ih pozdravljamo. Mi opet prečicom do Ibarske i Meljaka, kroz Barajevo pravo kući. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 26, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 26, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Octobar 26, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan I ispucao sam total size for pictures Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Novembar 18, 2021 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...