Komsa 1831 Napisano Mart 10, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne videh matorce ovde, sve neki mladici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1397 Napisano Mart 13, 2014 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Komso brate nema te u Bataji svu radzu popismo sami!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Mart 18, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Komso brate nema te u Bataji svu radzu popismo sami!!! Stižemo uskoro,ali bi valjalo i vi malo ovamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Mart 18, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Dok se Lukač nakani, jpg]malo da proverimo vozilo, ,viljušku, , cajgere , gumu , pa probna vožnja ,zbog vožnje u grupi [/color] 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2709 Napisano Mart 18, 2014 Drug član, 1230 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan Ova voznja u grupi me malo zabrinjava (guzva brate) pq ovaj put odustajem od prikljucenja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 1, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ova voznja u grupi me malo zabrinjava (guzva brate) pq ovaj put odustajem od prikljucenja. Možda bi se ovde pridružio, a ???Nekoliko martovskih 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 1, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ... ili ovde ... Najteže je bilo da sa čupavcima odredim veću sličnost, mada je "vozi Miško"pokazao najviše dostojanstva. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrashSm 179 Napisano April 1, 2014 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Sremska Mitrovica, Lacarak Motocikl: Honda Rebel CA125, u potrazi za VF750C Magna :) Prijavi odgovor kao problematičan Vi bas znate da uzivate u zivotu svaka cast! Sad me sramota sto ja sa svojih 27g. nemam vremena za ni za motor ni za uzivanje... samo crnci po ceo dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 1, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Vi bas znate da uzivate u zivotu svaka cast! Sad me sramota sto ja sa svojih 27g. nemam vremena za ni za motor ni za uzivanje... samo crnci po ceo dan Kakva sramota, pa taj dasa na motoru (sa avatara)zahteva punu pažnju, a mi smo daaaavno imali 27, strpljivo-biće Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1397 Napisano April 2, 2014 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Jbg ,ja se vozio po Sabackom kraju,da sam te susro Komso? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano April 4, 2014 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast, kako nisam bližeeeeeee Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 15, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Približićemo Mostarac,valjda u junu dotle trening... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 17, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan A ove Komšo.... Avion je samo snimao dogadjaj(za one koji su pomislili da smo učestvovali na aeromitingu). Pero, to su slike sa tvog aparata, ima još... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano April 30, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan ... i oopet ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Maj 3, 2014 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Manastir KAONA prelepo mesto.Ocekivao sam da cu dobiti u manastiru neko obavestenje o istoriji manastira,sta kako,ko medjutim.To sam doziveo samo u rudnickim manastirima svaki od njih ima svoju pricu koju je vredno cuti 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Maj 4, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Lepo mesto,gde se nalazi (Divčibare ili prema Kraljevu)? Bilo bi zgodno da ste negde u kadru ti i Veca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Maj 8, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Danas je krenula nova ekipa u Portugal i Maroko. Ekipa od tri motora : Miki,Laza sa damom i Rne. Pošto sam mislio da bi bio red da ispratim drugare, malo sam im pravio društvo do Pavlovića mosta. Posledni dogovor je pao u klubu "ČIVIJA" u Šapcu, gde su nas trdicionalno gostoljubivi domaćini ugostili. Bila je prisutna njihova kompletna ekipa koja se tek vratila sa sličnog putešestvija, pa su uz kaficu i ...drugo piće dali korisne informacije i savete. Žao mi je što nemam tu sliku jer su sevali drugi aparati pa će neko postaviti. Hvala drugarima a putnicima srećan put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Maj 8, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan U jednom trenutku mi proradi crvić,makar do Umaga, ali žena nije ponela pasoše. Pozdravismo se i ekipa odjezdi dalje, a mi polako nazad. Iskoristismo i priliku da vidimo Mačvu i novo Stanišino i Slađino ljubimče . Da, bili smo i u Inđiji u čuvenom outlet centru-nemojte da se zanosite, i pored "sniženja od 30-50% na već sniženu robu", SVE JE PRESKUPO 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Maj 12, 2014 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Bravo O M L A D I N C I .... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Maj 15, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa je trenutno u Barceloni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Maj 22, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Ovi moji u "Švajcarskoj", našli Casablanku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 3, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Posle uspešne ture od 24 dana i nešto manje od 11.000km ekipa se srećno vratila iz Maroka,Portugala,Španije, Francuske, Italije, Slovenije,BiH i Hrvatske. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 3, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Čitajući druge ozbiljne putopise nas je malo stid da pomenemo svoje vožnjice,ali... Bili mi u Varoši Novosadskoj, uz veliku pomoć kumova Paje i Anite iz Vlasotince, na rođendanu "BELIH VRANA". -torta, aaaaaa! -domaćin Pavle sa veslom -domaćica Veca sa rekvizitom -svakom po želji -gosti mlađi -gosti stariji i čudo -malo mi -i Jevta -pa samo mi (egocentri-sti-ci) -u Novosadskoj noći 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jun 3, 2014 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan -a onda transformacija Bele Vrane>M@torci -neizbežna poseta tvrđavi -Dunavu -S.Karlovcima -osiona "turistička atrakcija" u istom -ali to potiru fascinantni detalji iz crkve -ima i drugih ali su meni ovi bili najjači -i divno dvorište parohijskog doma -malo prisećanja -i rastanak na Stražilovu do novog susreta na nekom drugom mestu. Veliko hvala domaćinima i gostima na nezaboravnom danu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paja021 40 Napisano Jun 3, 2014 U prolazu, 81 postova Lokacija: VAROŠ NOVOSADSKA Motocikl: PAN EUROPEAN Prijavi odgovor kao problematičan Sva sreća da je u pomoć iznemoglom matorcu priskočila Kosovka devojka!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...