Blue Rider 9 210 Napisano Octobar 29, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ispod cerade jučer zanjišta moj Jezdimir :" amo čoče po sestru zamene",pozvah druga Duleta kaže dođi da je vidiš,skelom preko velike vode,preko planine, kroz sela, probismo se kroz gradove i stigosmo na jedno tiho mjesto tamo je ona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Sad valja šolde nać da pitam nekoga biče ono pa znaš ,majka šta če ti sine i onaj motor, žena to je skupa registracija, ostala rodbina idi u banku, e dršte mi palčeve odoh u banku sjutra pa onda po novu sestru.ODOOOOHHH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;DKralju!!Samo napred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Octobar 30, 2009 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sa nestrpljenjem cekamo rasplet... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Octobar 30, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Znaci pojacava se krdo! Neka je sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Octobar 30, 2009 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Obozavam tvoje putopise. Covek moze da oseti koliko uzivas u svemu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Novembar 1, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Ah te banke nedaju se lako moram ih osvojit, jurišššššš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Novembar 1, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo budi uporan...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zokki 32 Napisano Novembar 4, 2009 Zainteresovan, 587 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Liberty 125 Special Edition Prijavi odgovor kao problematičan Ah te banke nedaju se lako moram ih osvojit, jurišššššš. Ma samo budi uporan...... I ponesi fantomku za svaki slučaj ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na dobrim željama ali ovde fali jedan deo putopisa da bi sve bilo sve na mjestu valda nije prošao post dok su oni tu nešto majstorisali na BJB tako je bar prikazano ( radovi na putu ).Kad sam obukao sve što sam imao za skijanje i opreme za motor krenuo sam iz Begeča oko 10 ura i preko skele iz Futoga za Beočin na njoj se malo ugrijao na suncu i dalje preko Fruške Gore za Vrdnik i nikako da se popnem motorom na kulu,probo sada nekom stazom zdravlja pa mal nisam ostavio zdravlje na njoj isprečili se nekakvi skalini pa ni napred ni nazad a ono ambis dole,nekako okreni pa se spuljo na bandu niz stazu (koji ti je Q, ebala te kula gledaj je izdalje) bjež dalje i stigo u Irig pa Ruma tu ima neko skretanje za Staru Pazovu preko Putinaca i Golubinaca i dalje N Pazova gužva, ljepota je šumom ako nekog sretneš odmah se upoznaš, Batajnica i tamo dje je ona zbog nje smo i ladili OO u Zemun Polje.Tu me povrati iz poluživih dobrom žestinom moj drug Dule a i ona je tu žute boje,posle dobre priče i isprobavanju svih motora oko šest komada,valja krenut doma navlače se neki oblaci ,guma još kineska 20 000 km loša, tu je blizu i mrak treba preko Banstola trest bubrege krenuh .Stigo kuči preko Novog Sada i na kapiji pljusak odlično. Prešao oko 200km crko pinjon usput (velika brzina) 7 litara potrošio benzina fino i prijatno se proveo i spakovao motor u zimovnik do Nove Godine onda ide snjime Deda Mraz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
čičak 78 Napisano Novembar 5, 2009 Svrati ponekad, 165 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan ....a na Deda Mraza idemo zajedno jer će i moja jezdimirka biti u zimovniku par ulica dalje,no ako vreme dozvoli i ako ne bude velikog leda neće ni ići u zimovnik.Sve u svemu gledaj ti da se dokopaš žute sestre za vreme zime i sledeći put kad budeš išao do nje (ili po nju) zovi me u kvorum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Išao u banku naouražan sa svim i svačim, fantomka u đepu kad ono dočekaše me ko ko da imam zlatnu karticu, raširenih ruku mal me ne ižljubiše, stolica, pa vas mo čekali,izvolite što god hočete dačemo vam, tako da če ONA biti mojaaaaaa Jezdimirka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Pa nek je sa SRECOM! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gs650g 0 Napisano Novembar 25, 2009 U prolazu, 20 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poz.i nek je sasrecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 247 Napisano Novembar 25, 2009 Drug član, 1032 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Blue rider neka je sa srecom,pogledaj sliku u matorcima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Novembar 28, 2009 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Tužnu vijest dobih danas oteli mi moju Jezdimirku do Q imali ljudi pare i natovariše i odneše a ja se ebavam sa bankom neka mu je sa srečom idemo tražiti drugu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Novembar 28, 2009 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna zasto je to dobro !!! Ima ih jos ... i to ljepse ofarbane ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Novembar 28, 2009 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Jbg-a ko zna zašto je to dobro... Samo napred ne posustaji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Novembar 28, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan je par lepih sestri na prodaju pre mesec, dva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motoras 195 Napisano Novembar 30, 2009 Drug član, 1162 postova Lokacija: turija Motocikl: Kawasaki Z750 Prijavi odgovor kao problematičan E bas mi je zao Branko verovatno ti nije bila sudjena ali tebe ceka neka bolja i lepsa jer si ti to zasluzio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Februar 27, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Pa moj Jezdimir se predomislio : šta če meni sestra pa žuta pa crvena pa neverna pa onaka pa ovaka kupi meni brata, i dobi brata malo starijeg ali jačeg Plavog Jezdimira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Mracni 196 Napisano Mart 1, 2010 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Niksic Motocikl: KTM 990 Adv, KTM 350 Freeride Prijavi odgovor kao problematičan pravi neka je sa srecom!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1880 Napisano Mart 1, 2010 Zainteresovan, 714 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan e neka je sa srecom ! dobra masina ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jodi 94 Napisano Mart 2, 2010 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Grac, Austrija Motocikl: Z650RS Prijavi odgovor kao problematičan Dobar ti je "Jezda", jos ako mu promijenis izduve (ovi su mi malo bezze)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue Rider 9 210 Napisano Mart 9, 2010 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Novi Sad - Herceg Novi Motocikl: Suzuki Intruder VS 800 Prijavi odgovor kao problematičan Počeli u selu da se krste kad sam prolazio motorom novim Jezdom pa nisam baš tolki svetac i ja stavih njegove originalne auspuhe sad je bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...