Mare70a 1399 Napisano Octobar 29, 2009 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Tuca vozaca trolejbusa i motocikliste na Studentskom trgu. Pomoc im ukazana u Urgentnom centru. Prema recima ocevidaca do tuce je doslo kada je motociklista preprecio put vozacu trolejbusa,nakon chega je ovaj nasrnuo na njega k l o c n o m. :o Motorciklista je uzvratio udarac kacigom. Policija koja ubrzo dosla na lice mesta sprecila je da dvojica vozaca zadobiju teze povrede. Izvor:BLIC Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 29, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan prica iz kurira je drugacija. nije klocna vec trougao-podmetac nije bajker nego pesak (koji nije uzvratio) suma: 100 novina = 100 razlicitih prica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
monsterbnt 0 Napisano Octobar 29, 2009 U prolazu, 45 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan evo pito ja u redakciji i kazu skuteras i klocna sad dal novinar zna sta je klocna...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Octobar 29, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mu se opasno zamerio, cim mu je ovaj poprecio put.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lazić 129 Napisano Octobar 29, 2009 Drug član, 1558 postova Lokacija: Mlecni put, Zemlja, Beograd, Zvezdara Motocikl: Cigareta skraćuje život za 2 minuta, buteljka vina za 4 minuta, a jedan radni dan skraćuje život za 8 sati !!! Ah, da KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Stojim na semaforu, cekam zeleno, pali se, krecem kao baba, vuuuuu, ispred mene trola na crveno, na svu srecu pa sam krenuo kao baba... Na sledecem semaforu pitam AMEBU, da li si ti normalan, sto ides na crveno mogao si da me oduvas, mrtav ladan kaze: "Ma kakvo crveno, boli me qc"!?! > Bila puna trola, pa mi bi zao ljudi da nastave peske, a i ja sam bio u firminim, brendiranim kolima, pa aj da ne talasam... ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 5, 2009 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Hebe im se za motoristu.....!!!! Sinoc mene na Topciderskoj zvezdi zamalo nije budaletina udarila. Hebiga , zurilo mu se. Ja mu kazem , ubices nas bre , a on kaze sta me bole Q. ma.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...