guja011 167 Napisano Octobar 28, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan malocas na uglu cara dusana i dobrovoljacke (tu skrece 83-jka) oboren skuter. jugo verovatno pri skretanju u dobrovoljacku isekao skuter. motorista izgleda ok , cekaju uvidjaj. nije se dalo od publike u busu videti vise. jugo stoji u pravcu pomenute dobrovoljacke, poprecen u traci za grad. samo sam snimio da lik ima zavrnutu nogavicu i da mu neko previja zglob. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Octobar 28, 2009 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je ako je samo zglob povredjen mada bi ja otisao do rentgena. Drz se prijatelju i uzmi mu svaki dinar baska za djuntu baska za dusu. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
guja011 167 Napisano Octobar 28, 2009 Drug član, 1847 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pravo da ti kazem, isao sam do girosa da glocnem nesto i kada je bus dolazio na stanicu prosao je cisto odvajanje. znaci za tih 10 min se to desilo jer kada sam presao preko na bus do firme vidim plavog juga, otvorena vrata stoji onako poprecen cini mi se da mu je odvaljen branik. malo cudno izgledalo samo jugo i nista. busevi nisu mogli da zakrenu u ulicu. tek kada sam prolazio 17icom vidim skoro paralelno sa jugom oboren sqt i lika na trotoaru i nekog da mu previja zglob ("neko"-otpozadi-nedefinisan-pol). kod belisima je prosao murkan sa rotacijom pa cenim da ce to da "otaljaju" najvise zbog buseva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Octobar 28, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo da je motoras u redu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Novembar 1, 2009 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Pa red je da se javim ;D Kako je moglo da bude odlicno sam..posekotina na nozi(duuuboka),oteceno koleno,ogrebotine,modrice.Steta na skuteru,pozamasna..viljuska,prednje plastike,volan,far,plastike kod nogu..auspuh..uffff.. Sta se desilo,isao sam desnom trakom u Cara Dusana ka centru,i lik iz suprotnog pravca sa jugom je skontao da moze da skrene levo,tj u ulicicu koja je meni desno..kad ono ja..jbg.. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Novembar 1, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim, ti si njega udario bez obzira što ti je manky oduzeo prvenstvo...Kako nisi uspeo da zakočiš? Ne krivim te, samo pitam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 266 Napisano Novembar 1, 2009 Zainteresovan, 570 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan dobro je da si ti ok... samo mi reci jel ti rekao NISAM TE VIDEO? ili je bio bezobrazn sa namerom da mu usutupis prvenstvo prolaza tipa Zakon jaceg vlada ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Novembar 1, 2009 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Sreca po mene da sam ja njega udario,da je on mene ne znam dal bi bilo ovako blago po mene.Nije bilo teorije,ja sam njega snimio bukvalno kada je bio pola metra od mene,jer je on verovatno cekao da skrene i kada je ugrabio priliku pun gas je krenuo(msm moja pretpostavka).Stvarno nije bilo teorije da prikocim.I to na 60 naglo kocenje sa 12icama tockovima.Uff,bolje ne. Pa u principu rekao mi je NISAM TE VIDEO al opet bio je ok,nije smeo da bude bezobrazan jer sam bio vidno iznerviran,malo mi je falilo da krenem na njega,zaustavio sam se samo zbog brda ljudi koja su bila okolo.Jbg.A zasluzio je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Novembar 1, 2009 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Standardna situacija i izgovor Jbg, videces vec, ako pocne da vrda po sudu i da laze, izmislja i pravi se blesav, na slici se vidi reg, pa... Oderi ga od para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 1, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan lik iz suprotnog pravca sa jugom je skontao da moze da skrene levo,tj u ulicicu koja je meni desno..kad ono ja..jbg.. ;D hahahahahahhahahahahahhahahahahah, izvini sto se smejem, ali recenica je vrhunska hahahahah... u stilu "kad ono medjutim..." ;D ;D ;D vidim ja nesto mi poznat kraj, a to je kod moje bivse skolice vazno da si ti ok (koliko je to moguce) i da je glava na ramenima... i da, ovo sto je lord rekao, na sudu bez milosti, oderi ga, a ako nece, opet je lord lepo rekao, vidi se reg, pa ce se lepo provesti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kymcosuper9 0 Napisano Novembar 1, 2009 U prolazu, 66 postova Lokacija: Blok 45 Prijavi odgovor kao problematičan Ma lagano preko suda,dzaba mu da laze ima svedok a uostalom preko registracije sam saznao dosta o njemu ;D tako da mi nece pobeci,u svakom slucaju ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Novembar 7, 2009 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan dobar si ! A motorce ces da opravis. overio si se pa ces sada da gledas jos vise i nikom da ne verujes. Zahebana nam je struka druze. Zelim ti brzo ozdravljenje i da popravis brzo skoot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Novembar 7, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan I to na 60 naglo kocenje sa 12icama tockovima. a ogranicenje 40km/h?! zelim ti da brzo se oporavis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zille-nbg 1117 Napisano Novembar 9, 2009 Drug član, 1245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I to na 60 naglo kocenje sa 12icama tockovima. a ogranicenje 40km/h?! zelim ti da brzo se oporavis a jel ti vozis 40? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Novembar 9, 2009 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan samo ukazujem na znak sto se vidi na 1 slici... na sudu moze da zasmeta... u svakom slucaju jasno je ko dan da je jugic kriv tesko mi je i kolima da vozim 40 a motorom jos teze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brrka 226 Napisano Novembar 9, 2009 Zainteresovan, 767 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Yamaha R1 2006, Yamaha R1 2008, Honda 600RR 2006, Kawasaki ZZR 600 1995 Prijavi odgovor kao problematičan On plati kaznu za prekoracenje brzine, ovaj sve ostalo i kraj price. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Novembar 13, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan I to na 60 naglo kocenje sa 12icama tockovima. a ogranicenje 40km/h?! zelim ti da brzo se oporavis a jel ti vozis 40? to sam i ja hteo da pitam !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mjoe 60 Napisano Novembar 14, 2009 Svrati ponekad, 230 postova Lokacija: NBG Motocikl: CB 600 F Prijavi odgovor kao problematičan PedjaR je lepo primetio znak sa ogranicenjem 40km/h. Na sudu njih zabole sta mi mislimo koliko treba da se vozi, nego kako je po propisima. Mene recimo zanima, da je motociklista prosao tuda sa 150km/h (a ogranjcenje je 40), da li je vozac automobila kriv za "oduzimanje prednosti". Da li neko zna kako bi sudija to ocenio?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Novembar 14, 2009 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Pa, valjda je i taj sudija svestan razlike 20 ili 110 !?!? Nije isto...svakom normalnom je to jasno. A da cepidlake postoje, pa postoje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Novembar 15, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan nece sigurno sudija da pravi problem izmedju 40 i 60 na sat jer je to jako mala razlika. . .a mislim da bi pre trebalo da osinu ovog sto oduzima prednost jer je to po novom zakonu mnogo kaznjivije ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Novembar 15, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Covjek je isao 40 i tacka. Nema dalje diskusije, vozi bicikl sa motorom koji po konstruktivnim karakteristikama ne moze da predje 45 km/h, vjerovatno se tragovi kocenja slabo i vide, ako ih je policija mjerila oni ce dobiti isto vrijednost oko 40km/h posto tragovi ne ostaju istog trena kad nabodes kocnicu. Sve u svemu isao si 40, tako kazes i to je to (mada ne vjerujem da ce te iko pitati posto je skuter u pitanju, nisi mogao ici brzo a te ne vidi) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
OpFor 225 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd (Banjica II) Motocikl: V-Star 1100 Silverado Prijavi odgovor kao problematičan Znam te skutere, jedva prelaze 35. Ovak je doro sredjen, pa verujem da moze da razvije preko 40, samo na pravcu. Posto je ovo u gradu, sigurno nije isao brze od 38 (ala ser..m, ali prica tj. rekonstrukcija treba da bude ovakva). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Novembar 16, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan pa cekaj po zakonu PSP je za bicikli sa pomocnim motorom koji ne moze da razvije brzinu vecu od 50kmh ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Novembar 17, 2009 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan pa cekaj po zakonu PSP je za bicikli sa pomocnim motorom koji ne moze da razvije brzinu vecu od 50kmh ;D 45km/h, naveo sam gore (tako je bar u nasem zakonu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
safet su 155 Napisano Novembar 17, 2009 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: SUBOTICA Prijavi odgovor kao problematičan kaži mi jel bila kaciga na glavi ??? ??? brz oporavak ti želim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...