NeshaXX 353 Napisano Januar 25, 2007 jedan od DDMZ, 813 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je najkompletnije što sam našao: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 29, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan jel se samo kod mene ne vidi nishta kad se otvori ova slika [ tj ne moze da se prochita nishta] ili .... :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1919 Napisano Januar 29, 2007 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan jel se samo kod mene ne vidi nishta kad se otvori ova slika [ tj ne moze da se prochita nishta] ili .... :? Klikni jos jednom na sliku, imageshack sliku koja je nesto veca malo smanji... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Januar 29, 2007 Ne silazi, 5471 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan jel se samo kod mene ne vidi nishta kad se otvori ova slika [ tj ne moze da se prochita nishta] ili .... :? Kod mene radi OK!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Januar 29, 2007 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Klikni jos jednom na sliku' date=' imageshack sliku koja je nesto veca malo smanji...[/quote'] Sad je ok. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...