pogano_celjade 2 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da menjam motor. Zanima me GSXR 600 ili 750 SRAD. Konkretno me zanima razlika između godišta: `97, `98, `99. Da li ima razlika (osim u godini proizvodnje) u koje su? Hvala unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Octobar 25, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan 600 i 750 ogromna 99 druga polovina inection 5ks jaci od starijih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, ne mislim izmedju 600 i 750, nego mislim na godine... Posebno za 600, posebno za 750 naravno. Hvala na pomoci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kovac85 38 Napisano Octobar 27, 2009 U prolazu, 62 postova Lokacija: Pecinci Motocikl: Aprilia atlantic 125 Prijavi odgovor kao problematičan Totalno dva razlicita motora, samo na izgled su ista... Ides na sajt www.motorcyclespecs.co.za pa imas sve sto te interesuje tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3311 Napisano Octobar 27, 2009 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da sam imao 99tu a drug mi 96 a izgleda da nas je neko za..o pa nam uvlaio jawe sa naljepnicama od suzukija. Sjecam se i jamaha je nekad za jednu godinu imala 150 popravki.Umjesto plasticnih shelni stavljene su metalne 4kom tj 4 modifikacije, umjesto metalnih sharafa na viziru stavljeni plastizni 10kom tj 10modifikacija i tako redom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcycle Emptiness 30 Napisano Octobar 29, 2009 U prolazu, 95 postova Lokacija: BG Motocikl: sport i commuting Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su ovde dosta tacni podaci http://gsx-r750.ruhrpott-gixxer.de/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pogano_celjade 2 Napisano Octobar 29, 2009 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Prhovo - Pećinci Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...