RSVMillenian 229 Napisano Februar 1, 2007 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan ne treba ti bas toliko ako imas oko soma...bices OK Meni se jako svidja samo brate $1350 za jaknu i $875 za pantalone mi je malo mnogo. jaoooo vidi sve Nemanjiæi....a da vam posaljemo mi iz Srbije western union-om nesto para' date=' da imate da skrpite za odelo, da ne idete goli i bosi?[/quote'] Necu da se zalim, ali 2 soma za odelo je bre mesec dana obdaniste za decu. Odelo je strva ali..... dolar je dolar. Salu na stranu ima dobrih odela i za manje para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 101 Napisano Februar 2, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Koji je ovo tacno model ? Inace na rukka sajtu ima odlicnih stvari. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...