Jump to content

Moto Zajednica

Metzeler M1

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 103 postova

Koristio sam Bridgestone prosle godine pa nisam bas najzadovoljniji.Dobre su one ali se malo brze trose.Moze neko da mi kaze nesto o Metzeler M1 iz iskustva,kakve su jer sam planirao njioh da stavim.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Motorradfahrer, 1733 postova
  • Motocikl: Race Bike in a Tuxedo
..Moze neko da mi kaze nesto o Metzeler M1 iz iskustva' date='kakve su jer sam planirao njioh da stavim.[/quote']

vidi majstore, ja sam m1 stavio po preporuci na bivshi CBR-a i nisam se pokajao ali.. Lepe ko lude ali su takodje mekane pa se brzo troshe. Moja logika je da za "obucu" ne treba shtedeti a m1 sv,svakako, i bez obzira na potroshnju

u samom vrhu best buy!

• jedan od DDMZ, 818 postova
  • Motocikl: R, gsx R

I ja sam vozio Mz1 (tako su je zvali u radnji) i mogu ti reæi da je odlièan izbor. Pogotovo za prednji toèak. Napred se ne troši toliko brzo :)

• Svrati ponekad, 112 postova
na r6 sam promjenio nekoliko kompleta guma ali sam bio najzadovoljniji sa SUPER CORSA' date='drzi cestu do zadnje sare[/quote']

Ali zato taj PIRELI SUPER CORSA na mokrom asfaltu je nula, a METZELER SPORTEC M1 drzi i na mokrom i na suvom. :D

• , 1322 postova
na r6 sam promjenio nekoliko kompleta guma ali sam bio najzadovoljniji sa SUPER CORSA' date='drzi cestu do zadnje sare[/quote']

Ali zato taj PIRELI SUPER CORSA na mokrom asfaltu je nula, a METZELER SPORTEC M1 drzi i na mokrom i na suvom. :D

na mokrom ja ne vjerujem niti jednoj gumi,zato fino polako.....

• Zainteresovan, 584 postova
  • Motocikl: ZX 12 R

U suštini su Metzeler i Pireli jedna fabrika,sa gumama koje imaju sliènu smjesu,a razlikuju se u šari i oznakama.SUPER CORSA drži fantastièno,ali se i brzo troši,isto tako i M1 ( mada sam najviše vozio èetvorku) ....ali,beš' gume koje se ne troše,one i ne služe nièemu osim za penzionersko vozikanje. Neko voli crnke,neko plavuše,a ...ovdje ti je svejedno,važno je da je srce puno. 8)

• Svrati ponekad, 112 postova
ovako-jednostavno

obadvije gume su slikovi ali homologirane za cestu

Da je PIRELI SUPER CORSA slik homologiran za cestu je tacno, ali SPORTEC M1 nije slik vec naj normalnija guma sa sarom preko cele povrsine. Ti si je verovatno zamenio sa RACETEC.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja