chombe 0 Napisano Octobar 23, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Naime, kupio sam Akrapavic izduv full sistem i u medjuvremenu sam nabavio i power commander pa mi je sad potrebna vasa pomoc. Odnosno da mi neko preporuci nekog ko moze sve to lepo da mi ugradi i da ga stavi na dyno da i to ustelujemo. Pricao sam nekim iz Mimoto ali kad sam procitao jedan od predhodnih postova o toj firmi nesto mi se bas i neide kod njih. Ako je neko vec to radio ili ako zna nekog ko ima dobar dyno i zna posao bio bih mu zahvalan ako bi mi preporucio nekog. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Octobar 23, 2009 Zainteresovan, 648 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan koji model/godiste ti je motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
chombe 0 Napisano Octobar 23, 2009 U prolazu, 5 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki GSX 1400 - 2006 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 509 Napisano Decembar 5, 2009 Zainteresovan, 457 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 (1979) Piaggio Beverly 250 (2005) Honda ADV 350 (2025) Prijavi odgovor kao problematičan 3T Racing - Balosava. Korektni, profesionalni, povoljni. Imaš o njima baš u odeljku 'Servisi' mišljenja i adresu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...