Jump to content

Moto Zajednica

Nestabilan ler

Recommended Posts

• Zainteresovan, 645 postova
  • Motocikl: BMW F900GS

Meni je ler oko 1000 na ladno a kad se zagreje bude 1200-1400 (po PS-u :), a ako ga cepam po gradu zna da skochi i na 1600-1800 (verovatno se malko pregreje  ::) Al shta da mu radim, to mu je shto mu je. Mada sam ga sad rasturio skroz da precheshljam sve dok je 'ladno, pa cemo da vidimo posle.

Ne znam da li je to sve normalno ali mene ne tangira preterano.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 45 postova

Meni je ler oko 1000 na ladno a kad se zagreje bude 1200-1400 (po PS-u :), a ako ga cepam po gradu zna da skochi i na 1600-1800 (verovatno se malko pregreje  ::) Al shta da mu radim, to mu je shto mu je. Mada sam ga sad rasturio skroz da precheshljam sve dok je 'ladno, pa cemo da vidimo posle.

Ne znam da li je to sve normalno ali mene ne tangira preterano.

Kod mene treba fabricki da bude 1900-2000rpm a znao je da digne i preko 5000rpm. Sa njegovim rezervoarcicem od 7 L  i nepostojanjem rezerve.........Dosadilo mi bre da svaki cas jurim pumpu

• U prolazu, 45 postova

Bar te pumpadzije vole :P

Ma 5000 je mnogo. Al sad ovo shto kazes 2300 je onda ok. Vozi tako pa cesh videti.

Ma volim i ja njih al ne volim da guram do pumpe :(

Sad radi skoro fabricki i trosi predvidjenih 3-3.5 L

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Deco draga...slusajte istinutu pricu.....godina 89. ja vozim Hondu CB 250RS...idem na more...........glava na motociklu radi pomocu trikova i magije ali radi..( varena vise puta i svi sicevi ventila su u razlicitoj visini )...pravo cudo ali radi......

i krenuo ja u ponoc na more...cura ja sator vrece ( ona cak i trazila da nosi suncobran )....teramo mi na benzinsku pumpu i ja sipam do cepa 12 litara........i teramo mi i predjemo 150 km......i motor pocne da se gasi....( slavina nije radila i ako nema benca gotov si!!!!)....znaci ima ili nema....

i meni se ruke i noge otsekle od straha sto mi motocikl staje i stanem pored puta......ja pogledam na crevo a ono vazduh....ja skinem crevo ono nista ne tece..........znaci nema nema benca.......ejjjjjjj 150 km sa 14 litara na 250 ccm.......nemoguce hahahahaahahaaha

i posaljem ja curu na benc. pumpu i ona donese 5 l goriva,,,,,,( zamislite plavusa 18 godina sa kanisterom u ruci ).....uglavnom spas stize,,,,,,,

i tako...Split...Brac...sa Braca preko Splita na Hvar.......uglavnom jedno od vecih zadovoljstava u zivotu mi je bio kada je trajekt pristigao na Hvar i kada se ona hidraulika spustala ja sam ve upalio mog CBa i platforma se nije spustila ni do kraja a ja sam prvi sa broda krocio na tlo.....

I tako Hvar...itd,,,,,i vratim se u Splt kod garija u vikendicu...i tu se zezali par dana i desava se svetsko prvenstvo na Grobniku......mi se spakujemo i krenemo za Rjeku...............na Grobnik naravno ( 600 km )

I teram ja teram.......slabo mi ide CB ( posle Splita ) ........i stanem ja na benzinsku pumpu.....sipam pun tank....ali osetim neki smrad.....ja pogledam a ono torba od moje cure pala na auspuh i zapalila se i tinja pun zar u toj rupi iznad auspuha...........

Ja vidim da mi motocikl goli i upalim motor i dam gasss i stanem na parking koji je udeljen od benzinskih pumpi.........

I otkacim ja jednu torbu..drugu ..secem veze sa torbama nozem.......uglavnom ova jedna torba pala na auspuh i izgorela u zaru ali neverovatno........to su inace stvari od moje cure koja je htela nositi suncobran...........hiljade starih maraka stete..........

I ja sedim pored puta i posto sam izgazio te krpice i ugasio pozar nogama..ja sedim i vadim stvari iz torbe...vadimmmm ono izgoroloo....opet izlaci majica...cela...cela......ono izgoretina.....

Vadim ja dalje ono rukavi od Dainese jakne....ja izvlacim ono dobo..dobo....ono istopljeni skoz oba dva......( ja nosio Danines crvenu a cura Dainese plavu a skinula rukave ) ...koji gore.......

I j aizvadim makazice i pocnem mrtav ladan da secem taj izgoreli rukav od jakne.....i isecem ambleme sa tih izgorelih rukava i stavim u dzep u moju Dainese jaknu.............crvenu Malrboro.....

I skartiram ja te krpice pored puta i vadim iz torbe a one sve nagoreleee......ja bacam u stranu ( potajno se radujem ) i vidim jednu jako plemenitu krpu (neka haljina koja je kostala 500 ondasnjih starih maraka ) ........i ja uzeo i pocepao halinu na delove..izvadio alat iz spremista i presvukao ga sa tom kvalitetnom krpom od 500DM..starih.........i ona kaze...JESI TI NORMALAN??????????????????? IDIOTE..........ISCEPAO SI MOJU HALJINU OD 500DM...

I j akazem da je to nesrecan slucaj i da treba prihvatiti cinjenicno stanje...........

NEEEEEE TI SI BUDALA....JA OCU KUCI I TO ODMAH...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja na to mrtav ladan kazem...slusaj draga moja ( imamo paraaaaa bass ) recu u krugu od 150 km gde da te odvazem pa da se rastanemo ko ljudi..........

STA JA DA IDEM KUCI A TI DA SE VOZIS PO JADRANU.....NEMA SANSE.........

I tako mi otisli na Grobnmik.................................

E to je pravi zivot sa 18 godina.......

• Drug član, 1537 postova
  • Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa

Ovu sam pricu ispricao da vam pokazem da motocikl moze da trosi i 9 litara na 100 a ima samo 250 ccm....

PS. osim sto je trosio nije nigde stucnuo......

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja