vasic 0 Napisano Octobar 21, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: BRCKO Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji nisu obavijesteni moto klub Silver Wings iz Brckog pravi zimsku zurku sad za viken 24.10.2009.god. Zurka ce biti odrzana u diskoteci XL u hotelu Grand. Hotel se nalazi preko puta granicnog prelaza ulaz se ne naplacuje, a kao sto znate provod je zagarantovan.Veliki pozdrav od Silver Wings Brcko i nadamo se da obavijestenje o zurci nije doslo prekasno. Ocekujemo vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2665 Napisano Octobar 22, 2009 Vozac A kategorije :D, 949 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan DUHOVI POTVRDJUJU DOLAZAK obavjestenje postavljeno i na nas sajt! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 25, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Bio je to prekid filma, tačnije nekih trenutaka se i nesećam... Meni i mojim Warriorsima je bilo do 00 ;D Reke piva i dobrog rocka i još boljeg društva!!! Veliki pozdrav za Silver Wingse :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasic 0 Napisano Octobar 25, 2009 U prolazu, 3 postova Lokacija: BRCKO Prijavi odgovor kao problematičan gojkooooooooooooooooooooooooooooooooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2665 Napisano Octobar 25, 2009 Vozac A kategorije :D, 949 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bilo vrlooooooo dobro, fina ona bavaria :D a i danas je na trkama bilo super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tica82 0 Napisano Octobar 26, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zlatibor Prijavi odgovor kao problematičan Meni je bilo odlicno ;D ;D slike cu postaviti malo kasnije dok odmorim malo ipak buran vikend je iza mene ;D Silveri hvala vam na svemu, nismo ni sumnjali u vas ;D :-* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2665 Napisano Octobar 26, 2009 Vozac A kategorije :D, 949 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan evo malo slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2665 Napisano Octobar 26, 2009 Vozac A kategorije :D, 949 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan i jos koja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
armin1 35 Napisano Octobar 26, 2009 U prolazu, 39 postova Lokacija: jarkovac Motocikl: cbf600abs Prijavi odgovor kao problematičan uh i meni je bilo ekstra. pravi ljudi paravo drustvo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Octobar 26, 2009 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan evo malo slika Alfa Boys i alfa King u tipičnoj radnoj pozi. :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tica82 0 Napisano Octobar 26, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zlatibor Prijavi odgovor kao problematičan par slika i od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tica82 0 Napisano Octobar 26, 2009 U prolazu, 15 postova Lokacija: Zlatibor Prijavi odgovor kao problematičan jos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedja_bn 0 Napisano Novembar 1, 2009 U prolazu, 0 postova Lokacija: bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast momci zurka je bila vrh pozzzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...