nesic1 266 Napisano Octobar 21, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam ove semeringe za suzukija, novi su pa me zanima da li vrede 20evra? od gume su? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Octobar 21, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan kupio sam ove semeringe za suzukija, novi su pa me zanima da li vrede 20evra? od gume su? Auuuuu brate jesi me nasmejo pao sam sa stolice........pa od cega ce biti sem od gume??????? od gvozda ili plemenitih metala ih jos ne prave ili ja neznam............a ako ti odgovaraju zasto ne bi vredeli???????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Octobar 21, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Ruzno je sada pricati,ali ako ti ih i ugradjuje...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Octobar 21, 2009 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan ima i neki silikonski? recite mi jel sam ispao saran ili nisam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Octobar 21, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Nisi opusteno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
raptors 53 Napisano Octobar 21, 2009 Sensei servis, 347 postova Lokacija: Novi Sad, Beograd Motocikl: "viljuske"...al' na kardan! Prijavi odgovor kao problematičan Sarane! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mcm-racing 184 Napisano Octobar 22, 2009 Zainteresovan, 647 postova Lokacija: TEMERIN Motocikl: ZXR 750 R Prijavi odgovor kao problematičan valjaju....ali pita se PRE kupovine a ne posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Octobar 23, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Inace, semering moze da ima i metalnu kosuljicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzigorius 134 Napisano Octobar 23, 2009 Drug član, 1537 postova Lokacija: Svemir 2,8342534 svetlosnih godina zapadno od Marsa Prijavi odgovor kao problematičan Svaki semerihg ima metalnu kosuljicu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...