Stunter 0 Napisano Octobar 20, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima shta , ili zna gde ima .... neka javi ! Hvala unapred ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funduk 29 Napisano Octobar 25, 2009 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Novi beograd Motocikl: nista do daljneg. . . Prijavi odgovor kao problematičan oces gamu u aeroxa ? xaxaxaxaxaxax Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Octobar 26, 2009 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan RGV250 sam vozio pre 10 godina. Prokleto brz motorić u ono vreme i tu kubikažu.. :o Inače jako teško ćeš naći delove za taj model. Drug mi ima dve game 500 pa ću videti dal zna nekog ko ima za 250ku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stunter 0 Napisano Novembar 14, 2009 U prolazu, 7 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan RGV250 sam vozio pre 10 godina. Prokleto brz motorić u ono vreme i tu kubikažu.. :o Inače jako teško ćeš naći delove za taj model. Drug mi ima dve game 500 pa ću videti dal zna nekog ko ima za 250ku Lud motor skroz ! ;D hehe Hvala, javi ako ima sta !! Pozz ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Novembar 14, 2009 Prijavi odgovor kao problematičan aprilija rs 250 ima istu masinu. Dok nisu presli na rotax koristili su gaminu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...