arnyman 1729 Napisano Octobar 19, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto pise motor ne pali kad je hladan, na anlaser, spojen na punjac ili veci akumulator koliko god da se vergla nece da upali, zvuci kao da mu malo fali da sastavi ali to nikako da se desi. Na gurku upali poslje jednog metra i dok se ne ugreje mora mu se drzat gas iako je saug povucen do kraja. Kad se ugreje pali na anlaser bez problema. U voznji se ponekad zagusi na nekih 7-8 hiljada obrtaja. Inace nema problema. Ja sumnjam da su karburatori, a drugar misli da mu je paljenje pomjereno. Help! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.Racer 284 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 432 postova Lokacija: Staro selo Prijavi odgovor kao problematičan Skidaj karburatore , dobro ciscenje pa stelovanje i vozi misko ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Invisible 0 Napisano Octobar 20, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Risan Prijavi odgovor kao problematičan moje misljenje da je malo pomjereno paljenje a karburatori si cisti al i ne u bas dobroj kondiciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smoki 0 Napisano Octobar 21, 2009 U prolazu, 36 postova Lokacija: apatin Prijavi odgovor kao problematičan bojim se da je komresija slaba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmiillan 0 Napisano Octobar 22, 2009 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan plasim se da je smoki u pravu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 24, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Posto smo pretresli karburatore i provjerili paljenje, koje je bilo ok, nije nam ostalo nista drugo nego da otvorimo masinu, a tamo :o Majstor koji ga je sklapao nije podesio izduvnu bregastu kako treba pa je motor prerano otvarao izduvne ventile. Posto smo to tek sinoc kasno otkrili, rjesicemo to danas i nadam se da ce to biti jedini izvor ovoga problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Invisible 0 Napisano Octobar 26, 2009 U prolazu, 21 postova Lokacija: Risan Prijavi odgovor kao problematičan Posto smo pretresli karburatore i provjerili paljenje, koje je bilo ok, nije nam ostalo nista drugo nego da otvorimo masinu, a tamo :o Majstor koji ga je sklapao nije podesio izduvnu bregastu kako treba pa je motor prerano otvarao izduvne ventile. Posto smo to tek sinoc kasno otkrili, rjesicemo to danas i nadam se da ce to biti jedini izvor ovoga problema ali nije :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Octobar 31, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Juce izmjerili, kompresija ispod 3 bara, nekako mi je nespojivo sa tim kako motor ide al sta cu, sljedi otvaranje i pravljenje spiska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Octobar 31, 2009 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Juce izmjerili, kompresija ispod 3 bara, nekako mi je nespojivo sa tim kako motor ide al sta cu, sljedi otvaranje i pravljenje spiska auuu....nije ni cudo sto nece da pali....kod mene je na EN500(isti agregat) bila 10,5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 31, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Juce izmjerili, kompresija ispod 3 bara, nekako mi je nespojivo sa tim kako motor ide al sta cu, sljedi otvaranje i pravljenje spiska da ti nisu pretegnuti ventili...ili pogoreli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Octobar 31, 2009 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Juce izmjerili, kompresija ispod 3 bara, nekako mi je nespojivo sa tim kako motor ide al sta cu, sljedi otvaranje i pravljenje spiska Izgleda da se ipak tesko pravi Japanski motor od Kineskoga skutera. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Novembar 3, 2009 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Juce izmjerili, kompresija ispod 3 bara, nekako mi je nespojivo sa tim kako motor ide al sta cu, sljedi otvaranje i pravljenje spiska Izgleda da se ipak tesko pravi Japanski motor od Kineskoga skutera. ;D tako je, od govana se pita ne pravi otvorismo motor, kad unutra :o Dihtung ispod glave ljepljen silikonom, dihtung ispod cilindra neko napravio od necega debelog 2-3mm, karike solidne (ipak cu ih mjenjat), klipovi dobri, a glava :o vide se tragovi havarije na desnom cilindru, neko je tu nesto vario i srao i napravio nove kanale i lezista ventila, ali su ostale pukotine izmedju i pretpostavljam da tuda bjezi i ono malo kompresije sto motor ima. Zna li neko gdje mogu naci drugu glavu ;D , polovnu naravno i za koje pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panter 2 Napisano Novembar 2, 2010 U prolazu, 14 postova Motocikl: GPZ500 i GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan izmeri kompresiju, savet iz iskustva!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Novembar 3, 2010 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan izmeri kompresiju, savet iz iskustva!! i dojaha suvi genije datum 31 October 2009, da ne kazhem, kasnish godinu dana Juce izmjerili, kompresija ispod 3 bara, nekako mi je nespojivo sa tim kako motor ide al sta cu, sljedi otvaranje i pravljenje spiska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovo cbx 2 Napisano Januar 9, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Honda CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ako trebas delove glavu,klipove,cilindre i jos svasta ima za kawu kod cika Jove.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...