BeliZemun 0 Napisano Octobar 18, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: ZEMUN Prijavi odgovor kao problematičan DOBRO JA VAMA DOSAO, JEL DA ?? Tusam od 13.03.2009 ali u steku samo vas gledam. majku vam bozju..... Ha Ha.......... Ko me nezna upoznace me, nisam lep al sam neodoljiv, Slobodan umetnik (razveden) volim dobru klopu, druzenje i voznju motorom, sta jos reci , A da vozim bajk od nedavno. Mislim nesecam se bas tacno ali rekao bi kao da je bilo pre par dana a ono od 1974 god. Kako vreme ide au............ ! Sve vas Volim Cao ![shadow=red,left][/shadow] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6198 Napisano Octobar 18, 2009 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan I dobrodošao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3OPAH 1302 Napisano Octobar 18, 2009 Drug član, 1170 postova Lokacija: Beograd, Čubura Motocikl: BMW F800GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Samo te gledam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Octobar 18, 2009 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljilja-pei 90 Napisano Octobar 18, 2009 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Trešnja Prijavi odgovor kao problematičan Dobro ti nama stigao!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Octobar 18, 2009 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Beli i dobro ti nama dosao, pa Zemunski klan je uvek u steku...sto je sigurno sigurno je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 18, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan sad sta da ti kazem...nisi mali... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 171 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 275 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan Pozdav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pero rep 127 Napisano Octobar 19, 2009 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: cacak Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao,a vreme stvarno leti.Moja dozvola uzeta 16. 04.1974 ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 25, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan svrati malo do ove teme http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=27310.1620 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BeliZemun 0 Napisano Octobar 26, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: ZEMUN Prijavi odgovor kao problematičan svrati malo do ove teme http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=27310.1620 A stacu ja sa vama tamo na GERIJATRIJI ? Ja volim sa omladinom da se druzim i omladinkama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BeliZemun 0 Napisano Octobar 26, 2009 U prolazu, 1 post Lokacija: ZEMUN Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Beli i dobro ti nama dosao, pa Zemunski klan je uvek u steku...sto je sigurno sigurno je... [/ Znas li ti dragi prijatelju da je protivzakonito Lazno predstavljanje MENJAJ SLIKU. Nezbunjuj narod Sejtanova lepota nije prelazna.Djaba si krecio. quote] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djomla 53 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 477 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GS 1150 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Octobar 27, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...