Vlada_Ryu 72 Napisano Octobar 16, 2009 U prolazu, 10 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XJR 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim onim koji ovo budu čitali. Ja se zovem Vlada a nadimak mi je Ryu . To je skraćeno od Fuku Ryu, japanski mitski zmaj sreće . a Ryu znači zmaj. Tako se i zove moje preduzeće, odnosno Ryu Motors za koje je veliki broj BJbikera već čuo pa poneki i bili da nas posete. Uvozimo motocikle iz Francuske, imamo i servis i još svašta nešto. Pridružio sam se ovom sajtu jer smatram da bajkeri treba da se malo više konsoliduju, jer kao i za sve ostalo kod nas je uvek pitanje čistog opstanka. Još nešto o meni, rođen sam daleke 62 godine prošlog veka, na svoj prvi motor sam seo sa 16 godina (Honda XL 125) trideset godina vožnje i veliki broj motocikla me još nisu zasitili. Sada vozim Varadera iz 2003 i ok je motor ali CBX 1000 (6-ak) mi još leži na duši i kajem se dan danas što sam ga prodao.. jer tad sam bio mlad (kako Bora kaže). Toliko.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Octobar 16, 2009 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao mitski zmaju!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Shonsi 41 Napisano Octobar 16, 2009 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Zemun Motocikl: XL 1000V Prijavi odgovor kao problematičan Dobro došao druže Vlado ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1570 Napisano Octobar 16, 2009 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan poydrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1457 Napisano Octobar 16, 2009 Drug član, 1967 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao. Malo,malo pa svratim na tvoj sajt. Cene su ti za svaku pohvalu. Mozda jednog lepog dana i svratim: Dobar dan,posto motor,spakujte mi dva da ponesem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zemunac 3 Napisano Octobar 16, 2009 Zainteresovan, 726 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav komšiji...letos sam navracao sa šarenim kao zvečka KLEom a sada šćeram neku, kažu ljudi, sektašku 'friku...Visok, mršav.. Bio sam i par puta sa Apriliom Mille ali nisi bio u servisu...pozdravi bucu servisera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mare015 12 Napisano Octobar 17, 2009 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesor momir 250 Napisano Octobar 23, 2009 Svrati ponekad, 451 postova Lokacija: Šabac Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav generacijo... I nemoj tako, možda je '62 bila daleko, ali mi smo ,,momci,, u naj boljim godinama... pozz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktorka 0 Napisano Octobar 23, 2009 U prolazu, 50 postova Lokacija: Uzice Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladica69 9 Napisano Octobar 23, 2009 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Predsednik FREE WHEELS-a VEL.PLANA Motocikl: XL 1000 V Varadero, crni Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV VLADO A O FIRMI SVE NAJBOLJE!Naime moj prijatelj je kupio motor kod tebe i prezadovoljan je!E sad kad bi mi prodao sediste od Varadera iz dva dela! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kuratista 4 Napisano Octobar 23, 2009 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan POZZ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Octobar 23, 2009 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao! I dalje me dobro služi jakna koju si mi poslao (sa Limunda) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Octobar 24, 2009 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao ime moje, i kolko novaca za to konjce ispod tebe, tj Varadera.....to mi je san.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobra 152 Napisano Octobar 24, 2009 Free rider, 814 postova Lokacija: Beograd/Borca Motocikl: 2014 BMW R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velikimeda 0 Napisano Octobar 25, 2009 U prolazu, 2 postova Lokacija: Bliok 62 jug Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlajabgd 9 Napisano Octobar 25, 2009 Drug član, 1193 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao i svrati do teme http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=53&topic=27310.1620 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...